Λουίς Σουάρες και Τζιόρτζιο Κιελίνι. Ένα δίδυμο αντιπάλων που έχει γράψει τη δική του ιστορία στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο, όταν στο Μουντιάλ του 2014 και σε παιχνίδι των εθνικών τους ομάδων ο Ουρουγουανός είχε δαγκώσει τον Ιταλό στον ώμο.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο νυν επιθετικός της Μπαρτσελόνα να τιμωρηθεί με αποκλεισμό από κάθε επίσημη αγωνιστική δραστηριότητα για τέσσερις μήνες. Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ου Σουάρες χρησιμοποιούσε τα δόντια του για να επιτεθεί σε αντίπαλο, αλλά τότε έπεσε η πιο βαριά «καμπάνα».

Ο δυναμικός αμυντικός της Γιουβέντους τον είχε συγχωρέσει από την πρώτη στιγμή, δηλώνοντας ότι αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο. Μάλιστα, είχε παρουσιαστεί αντίθετος στην τόσο βαριά τιμωρία του Ουρουγουανού.

Στους φετινούς προημιτελικούς του Champions League μεταξύ Γιουβέντους και Μπαρτσελόνα και θριαμβεύτρια τη «Γηραιά Κυρία», Κιελίνι και Σουάρες τέθηκαν για πρώτη φορά αντιμέτωποι, καθώς ο Ιταλός αμυντικός είχε χάσει λόγω τραυματισμού τον τελικό του 2015, όταν και οι Καταλανοί είχαν κατακτήσει το τρόπαιο. Μετά το τέλος της χθεσινής ρεβάνς και έπειτα από αρκετές μεταξύ τους μάχες στο χορτάρι, οι δύο άνδρες αγκαλιάστηκαν και αντάλλαξαν φανέλες, δείγμα ότι όλα πλέον είναι… περασμένα ξεχασμένα.