Πριν από μερικές εβδομάδες ο Αντριάν Γκαλιάνι ήρθε στην Ελλάδα και συμμετείχε σε προπονήσεις του Ολυμπιακού. Ο εγγονός του Ιταλού μεγαλοπαράγοντα, επί σειρά ετών στενού συνεργάτη του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, Αντριάνο Γκαλιάνο. Γεννημένος στη Νέα Υόρκη στις 28 Απριλίου 2001, βρέθηκε στις εγκαταστάσεις του Ρέντη και φόρεσε τα «ερυθρόλευκα».

Ο νεαρός δεξιός φουλ μπακ, ο οποίος μέχρι τις 30 Ιουνίου έχει συμβόλαιο στη Νότιγχαμ Φόρεστ, μίλησε στο Gazzetta για την πιθανότητα να υπογράψει στον Ολυμπιακό, για το όνειρό του στο ποδόσφαιρο και για το ίνδαλμά του, του οποίου τη φωτογραφία έχει στο πορτοφόλι του.

Αντριάν, πώς προέκυψε ο Ολυμπιακός;

«Μου δόθηκε η δυνατότητα να προπονηθώ στον Ολυμπιακό και δεν το σκέφτηκα δεύτερη φορά. Είναι διάσημο κλαμπ και απόλαυσα το χρόνο που πέρασα εκεί. Οι παίκτες και το προπονητικό επιτελείο μου συμπεριφέρθηκαν άψογα από την πρώτη ημέρα».

Σε ποιο στάδιο είναι οι συζητήσεις με τον Ολυμπιακό;

«Έχω συμβόλαιο με τη Νότιγχαμ Φόρεστ μέχρι τις 30 Ιουνίου 2021 και μέχρι τότε θα προτιμούσα να μην αναφερθώ στα μελλοντικά μου σχέδια».

Τι ονειρεύεσαι να πετύχεις ως ποδοσφαιριστής;

«Ο στόχος μου είναι να συνεχίσω να βελτιώνομαι χρόνο με το χρόνο και να συνεχίζω να ανεβάζω το επίπεδό μου. Το όνειρό μου είναι να παίξω στο υψηλότερο επίπεδο, αλλά υπάρχει ακόμη πολλή δουλειά που πρέπει να κάνω για να βελτιώσω το παιχνίδι μου».

Ποιος είναι ο αγαπημένος σου ποδοσφαιριστής; Έχεις κάποιο ίνδαλμα;

«Ο αγαπημένος μου ποδοσφαιριστής είναι ο Πίπο Ιντζάγκι. Πέρασα χρόνο μαζί του όταν ήμουν μικρός και μου άρεσε πολύ ο τρόπος που πανηγύριζε. Μέχρι σήμερα κρατάω μια φωτογραφία του και του παππού μου στο πορτοφόλι μου. Ο αγαπημένος μου παίκτης αυτή την εποχή είναι ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς».

Παράλληλα με το ποδόσφαιρο, έχεις στόχο να σπουδάσεις;

«Αξιολογώ διάφορες επιλογές σχετικά με το σχολείο. Έχω τελειώσει το Λύκειο και θα ήθελα να βρεθώ σε κολέγιο. Δεν είναι εύκολο λόγω της συνεχούς μετακίνησής μου τα τελευταία χρόνια και του απρόβλεπτου του ποδοσφαίρου. Αποτελούν προτεραιότητα για εμένα και την οικογένειά μου οι σπουδές και θα επιδιώξω όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή».

Πηγή: gazzetta.gr