Ισπανικοί και ελληνικοί σύλλογοι έχουν ρωτήσει την πλευρά του Ισπανού μπακ Χουάνκαρ για το μέλλον του ενώ ο ίδιος θέλει να παραμείνει στον Παναθηναϊκό.

Το απόγευμα της Παρασκευής η σελίδα «Todos Fichajes» ανέφερε πως ο Χουάνκαρ έχει προτάσεις από την Ισπανία. Ο 31χρονος μπακ έχει συμβόλαιο ακόμη έναν χρόνο με τον Παναθηναϊκό και φαίνεται πως τον υπολογίζει κανονικά ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς για την νέα αγωνιστική περίοδο. Σε αντίθεση με τον Αϊτόρ, που όπως αναφέραμε είναι δική του απόφαση να βρει πρόταση για να φύγει και όχι του «τριφυλλιού», ο Χουάνκαρ πρόλαβε να δεθεί με την ομάδα και δεν σκέφτεται να αποχωρήσει.

Η αλήθεια είναι πως μέχρι και σήμερα επίσημη πρόταση δεν υπάρχει για την πώλησή του. Αυτό που ισχύει είναι πως ο εκπρόσωπός του έχει δεχθεί αρκετές ερωτήσεις για το μέλλον του παίκτη. «Κρούσεις», διερευνητικές επαφές. Μέχρι εκεί. Τόσο από την Ισπανία όσο και από ελληνικές ομάδες!

Από την στιγμή, πάντως, που στο «πράσινο στρατόπεδο» δεν βρίσκεται στην λίστα με τους υπό παραχώρηση ποδοσφαιριστές, ο κάθε πιθανός ενδιαφερόμενος θα πρέπει να ικανοποιήσει οικονομικά τον Παναθηναϊκό.