Μια έως και ανέλπιστη νίκη πανηγύρισαν οι Μαϊάμι Χιτ κόντρα στους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς με 126-125, χάρη σε ένα τρίποντο σε «νεκρό» χρόνο από τον Ντουέιν Ουέιντ. Ο αστέρας των γηπεδούχων σημείωσε ένα τρομερό buzzer-beater, αφού πρώτα δέχθηκε μια μεγαλοπρεπή τάπα.

Όμως, ο έμπειρος παίκτης των Χιτ δεν «μάσησε», πήρε την μπάλα ξανά στα χέρια του και… μπουμ. Με τη βοήθεια του ταμπλό έστειλε την μπάλα στο αντίπαλο καλάθι, για να σκορπίσει τον ενθουσιασμό στο γήπεδο και να κάνει τους Στέφεν Κάρι και Κέβιν Ντουράντ να απορούν με αυτό που μόλις είχαν δει.

Μετά το τρίποντο της σεζόν, ο «Flash» έβαλε αποκάλυψε πως έμπνευσή του αποτέλεσε ο Κόμπι Μπράιαντ, ο οποίος είχε κάνει κάτι ανάλογο στο παρελθόν. «Θυμάμαι πως είχε βάλει εκείνο το σουτ ο Κόμπι, με μένα πάνω του, στο Λος Άντζελες… Είχα πει “πώς είναι αυτό δυνατόν;”! Ευχαριστώ που μου έδειξες τον τρόπο! Mamba Mentality! Πέρασε λίγος καιρός μέχρι να κάνω πάλι κάτι τέτοιο. Το χρειαζόμουν τώρα που φεύγω. Είναι μια πολύ καλή ημέρα η σημερινή. Θα τη γράψω στο ημερολόγιο μου», δήλωσε.

Δείτε το τρίποντο του Ουέιντ:

 

View this post on Instagram

 

DWYANE WADE WITH THE GAME WINNER AGAINST THE WARRIORS. ????????????????

A post shared by House of Highlights (@houseofhighlights) on