Ο ΠΑΟΚ αφήνει πίσω του την νίκη στο πρωτάθλημα επί της Κύμης, κρατάει την καλή ψυχολογία που έχει αποκτήσει από αυτό το μικρό σερί νικών που έχει πετύχει και ρίχνεται στη «μάχη» της Ευρώπης, όπου αντιμετωπίζει τη Φριμπούρ στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του Basketball Champions League (19:30, Novasports 2).

H ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου σκέφτεται μόνο την επικράτηση, που θα δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα και θα την ανεβάσει ακόμη ψηλότερα.

«Είναι δεδομένο ότι κάθε φορά που κερδίζεις αποκτάς μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Από εκεί και πέρα όμως, κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό. Πρέπει να αντιληφθούμε ότι παίζουμε με μια ομάδα, η οποία μπορεί να μην προέρχεται από μια χώρα με μεγάλη παράδοση στο μπάσκετ, αλλά όποιος την υποτίμησε το πλήρωσε πολύ ακριβά. Στα προκριματικά απέκλεισε την Αβτοντόρ, μια ομάδα από την VTB League και τη Σακάρια από το πρωτάθλημα της Τουρκίας. Πρέπει να φανούμε πολύ δυνατοί πνευματικά και να κάνουμε μια εμφάνιση υψηλού επιπέδου για να κερδίσουμε το παιχνίδι», σχολίασε ο προπονητής του «δικέφαλου» του Βορρά.

Ξεχωριστό είναι το ματς για τον Ντάριους Γκάρετ, αφού ο Αμερικανός φόργουορντ άρχισε την ευρωπαϊκή του καριέρα από την ελβετική ομάδα.

Πηγή: gazzetta.gr