Μία μέρα μετά τα ρεπορτάζ που ήθελαν τον Ολυμπιακό να προσφέρει 5 εκατ. ευρώ για την απόκτησή του, το Sky Italia υποστηρίζει ότι ο Όλα Σολμπάκεν ενημέρωσε τη διοίκηση της Ρόμα ότι προτιμάει να πάρει μεταγραφή στους Ερυθρόλευκους και όχι στη Σασουόλο που επίσης ενδιαφέρεται.

Ο 24χρονος Νορβηγός εξτρέμ δεν κατάφερε να κερδίσει μία θέση στα πλάνα του Ζοσέ Μουρίνιο για τους Τζαλορόσι, με αποτέλεσμα να είναι προς παραχώρηση. Έτσι, οι Ερυθρόλευκοι έκαναν κίνηση για την απόκτησή του και σύμφωνα με τους Ιταλούς, όπως προαναφέρθηκε, προσφέρουν το ποσό των 5 εκατ. ευρώ.

Οι απαιτήσεις της Ρόμα, η οποία απέκτησε τον παίκτη ως ελεύθερο, είναι υψηλότερες και φτάνουν στα 8-10 εκατ. ευρώ, με τον Σολμπάκεν όμως να απορρίπτει την πρόταση της Σασουόλο και να προτιμάει τον Ολυμπιακό, οι Ρωμαίοι θα πρέπει να προσαρμοστούν. Θα πρέπει, δηλαδή, να χαμηλώσουν τις απαιτήσεις τους ώστε να γίνει το deal.

Ο Νορβηγός εξτρέμ ντύθηκε Τζαλορόσο τον περασμένο Ιανουάριοκαι σε 15 συμμετοχές είχε ένα γκολ και μία ασίστ, έχοντας κάνει και 8 εμφανίσεις με την εθνική ομάδα της χώρας του.