Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει την Πέμπτη (24/8) τη Χαρτς εκτός έδρας στον πρώτο αγώνα για τα πλέι οφ του Europa Conference League και ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν ξέρει αν θα έχει ή όχι στη διάθεσή του τον Μάγκομεντ Οζντόεφ αφού υπάρχει πρόβλημα με τη βίζα του.

Ο Ρώσος χαφ είναι κανονικά στην αποστολή που ανακοίνωσε ο προπονητής του δικεφάλου του βορρά για τον αγώνα στο Εδιμβούργο αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα είναι σίγουρα εκεί. Γιατί; Επειδή στο Ηνωμένο Βασίλειο δυσκολεύουν πολύ τα πράγματα για τους Ρώσους πολίτες σε ό,τι αφορά την έκδοση βίζας εξαιτίας του πολέμου στην Ουκρανία.

Αυτό το κατάλαβαν και στον ΠΑΟΚ αφού η βίζα του Οζντόεφ δεν εκδόθηκε παρά το γεγονός ότι έγιναν όλες οι απαραίτητες ενέργειες, πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα ταξιδέψει σήμερα (22/8) με την αποστολή της ομάδας, με την ΠΑΕ να ελπίζει ότι το θέμα θα λυθεί και ο παίκτης θα ταξιδέψει αύριο (23/8) μόνος του γισα Εδιμβούργο.

Αν δεν συμβεί αυτό, τα πράγματα θα δυσκολέψουν για τον Λουτσέσκου αφού οι λύσεις για τη μεσαία γραμμή δεν είναι πολλές και ο Οζντόεφ θεωρείται υπεραπαραίτητος.