Δεκτό έκανε η UEFA το αίτημα της ΑΕΚ για ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Μιχάλη Κατσούρη, στον πρώτο αγώνα του 3ου προκριματικού γύρου του Champions League με αντίπαλο την Ντιναμό Ζάγκρεμπ, στο «Μάξιμιρ».

Η Ένωση τιμά τον αδικοχαμένο οπαδό της και την οικογένεια του και παραμονές της αναμέτρησης με την κροατική ομάδα και στο πλαίσιο αυτό υπέβαλλε αίτημα στην Ευρωπαϊκή Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία για να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στο γήπεδο του Ζάγκρεμπ, πριν τη σέντρα του αγώνα που είναι προγραμματισμένος για το βράδυ της Τρίτης (15/8, 21:00).

Η UEFA εξέτασε το «κιτρινόμαυρο» αίτημα και τελικά το αποδέχθηκε. Φυσικά μένει να φανεί η στάση που θα κρατήσουν οι οπαδοί της Ντινάμο, οι οποίοι τις τελευταίες ημέρες έχουν προχωρήσει σε προκλητικές τοποθετήσεις, όπως επίσης ο επικεφαλής της Κροατικής Ομοσπονδίας, αλλά και ο πρόεδρος της χώρας, τον οποίο «άδειασε» ο πρωθυπουργός.

Σημειώνεται ότι ότι οι παίκτες του Ματίας Αλμέιδα θα αγωνιστούν με μαύρα περιβραχιόνια, προκειμένου να τιμηθεί η μνήμη του αδικοχαμένου 29χρονου οπαδού της.