Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έστειλε ακόμη ένα σημάδι του πόσο πολύ θέλει να λάβει μέρος στο Μουντομπάσκετ που θα διεξαχθεί από τις 25 Αυγούστου ως τις 10 Σεπτεμβρίου σε Ινδονησία, Φιλιππίνες και Ιαπωνία.

Ο 28χρονος σούπερ σταρ των Μιλγουόκι Μπακς και του ΝΒΑ με ανάρτησή του στα social media έδειξε πως συνεχίζει την αποθεραπεία του μετά την επέμβαση που έκανε στο αριστερό του γόνατο που τον ταλαιπωρούσε σχεδόν όλη την περασμένη σεζόν.

Στην εικόνα εμφανίζεται να φορά τα χρώματα της Εθνικής Ελλάδας μπάσκετ και να παίζει με τον γιο του. «Αποθεραπεία με πολύ MAV, Paw Patrol και σουτ», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα.

Σύντομα η απόφαση

Στο μεταξύ, το αν τελικά θα μπορέσει να ακολουθήσει την υπόλοιπη αποστολή της «γαλανόλευκης» ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα κριθεί σύντομα, σύμφωνα και με τα όσα είπε πρόσφατα ο προπονητής της Εθνικής Ελλάδας μπάσκετ, Δημήτρης Ιτούδης.

«Η ερώτηση οφείλει να απευθύνεται στον γιατρό μας και στους γιατρούς των Μπακς. Η ενημέρωση είναι ότι κάνει προσπάθεια και θα επανεξεταστεί σύντομα και θα έχουμε μια τελική απόφαση, αν προλαβαίνει ή όχι», δήλωσε ο Έλληνας έμπειρος τεχνικός και συνέχισε:

«Έχουμε να κάνουμε με έναν από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο και η αναμονή είναι δικαιολογημένη. Πόσο μπορεί μία ομάδα να περιμένει τον καλύτερο αθλητή στον κόσμο; Θα περιμένουμε».