Η Ελλάδα κοίταξε κατάματα τη Γαλλία, πάλεψε για να φύγει με αποτέλεσμα από το «Σταντ Ντε Φρανς», αλλά το εύστοχο πέναλτι του Κιλιάν Μπαπέ με τη… δεύτερη έμελλε να είναι καθοριστικό για τη νίκη των Μπλε, καθώς και για το νέο ιστορικό ρεκόρ του σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο 24χρονος στράικερ ολοκλήρωσε μια ονειρεμένη χρονιά σε ατομικό επίπεδο, την πιο παραγωγική όχι μόνο της δικής του καριέρας, αλλά και συνολικά οποιουδήποτε Γάλλου παίκτη στην ιστορία του επαγγελματικού ποδοσφαίρου!

Αυτό ήταν το γκολ Νο54 για τον Μπαπέ με σύλλογο και εθνική, επίδοση που αποτελεί νέο ρεκόρ για Γάλλο ποδοσφαιριστή με την οποία ισοφάρισε και το αντίπαλο δέος του, τον Έρλινγκ Χάαλαντ.

Από τα 54, τα 13 ο Μπαπέ τα πέτυχε με την εθνική του ομάδα, προερχόμενος από ένα φανταστικό Μουντιάλ στο οποίο ανακηρύχθηκε πρώτος σκόρερ και συνεχίζοντας δυναμικά μέχρι και τα πρόσφατα ματς των προκριματικών του Euro 2024.

Μετά το τέλος του ματς, ο Γάλλος σούπερ σταρ έγραψε στο Instagram:

«Σας ευχαριστώ όλους για αυτή τη σεζόν. Να προσέχετε εσάς και τους αγαπημένους σας, να περάσετε το καλύτερο δυνατό καλοκαίρι και τα λέμε από τη νέα σεζόν».

Πηγή: gazzetta