Ο Σάσα Βεζένκοφ ήταν ένας από τους μεγάλους πρωταγωνιστές της σεζόν που ολοκληρώθηκε για την ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού, βοηθώντας τη σε μέγιστο βαθμό για να κάνει το εγχώριο treble και να φτάσει μια ανάσα από την κατάκτηση της Euroleague.

Με το μέλλον του να κρίνεται μέσα στις επόμενες ημέρες καθώς οι Σακραμέντο Κινγκς τον θέλουν στο NBA, αλλά και οι «ερυθρόλευκοι» να τον κρατήσουν στο… λιμάνι, ο Βούλγαρος φόργουορντ, MVP της φετινής Euroleague, «πόσταρε» συγκινητικό μήνυμα στον λογαριασμό του στο Instagram με αποδέκτες τους οπαδούς και όχι μόνο λέγοντας ένα μεγάλο «ευχαριστώ».

Αναλυτικά η ανάρτηση του Σάσα Βεζένκοφ:

«Κοιτάζω αυτή την αξέχαστη σεζόν και αισθάνομαι ευγνώμων προς τους συμπαίκτες μου, στους προπονητές μου, σε όλο τον οργανισμό του Ολυμπιακού και φυσικά στην οικογένειά μου γι’ αυτή την απίστευτη υποστήριξη. Επίσης, στους καταπληκτικούς οπαδούς μας, η ενέργεια και το πάθος των οποίων ήταν η κινητήριος δύναμή για την επιτυχία μας. Μαζί παλέψαμε και κερδίσαμε, μαζί καταφέραμε σπουδαία πράγματα. Μαζί κλάψαμε και γευτήκαμε την ήττα, όμως αυτές οι στιγμές μας μετέτρεψαν σε μία γροθιά. Γίναμε πιο δυνατοί και είχαμε περισσότερη αποφασιστικότητα. Η επιτυχία δεν είναι απλώς ο προορισμός. Είναι το ταξίδι μίας ομάδας που δεν τα παρατάει ποτέ. Σας ευχαριστώ όλους».