Ο ΠΑΟΚ πρέπει οπωσδήποτε να ενισχυθεί στην επίθεση και ο Νο1 στόχος είναι ο Μανόλο Γκαμπιαντίνι που μπορεί να μείνει ελεύθερος από τη Σαμπντόρια μετά τον υποβιβασμό στη Serie B, με τα ιταλικά ΜΜΕ να αναφέρονται στην πρόταση που έχει γίνει και την οποία χαρακτηρίζουν «δελεαστική».

Το όνομα του 31χρονου Ιταλού επιθετικού, ο οποίος κάποτε είχε θεωρηθεί πολύ μεγάλο ταλέντο, παίζει για τους Θεσσαλονικείς τις τελευταίες μέρες και με το θέμα ασχολούνται και στη γειτονική χώρα, αν κρίνουμε και από τα σημερινά (18/6) δημοσιεύματα.

Σύμφωνα με αυτά, στη Σαμπντόρια ξέρουν ότι ο Γκαμπιαντίνι θα κάνει χρήση του όρου που υπάρχει στο συμβόλαιό του για να μείνει ελεύθερος μετά τον υποβιβασμό και ήδη έχει στα χέρια του πρόταση από τον ΠΑΟΚ, την οποία χαρακτηρίζουν «δελεαστική».

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο δικέφαλος του βορρά προσφέρει συμβόλαιο για 2+1 χρόνια με ετήσιες απολαβές που ξεπερνούν τα 1,3 εκατ. ευρώ και πλησιάζουν στο 1,5 εκατ. ευρώ ενώ οι απαιτήσεις του παίκτη είναι στα 1,7 εκατ. ευρώ. Η διαφορά, δηλαδή, είναι μικρή, με τη La Reppublica να σημειώνει πως ο ΠΑΟΚ περιμένει σύντομα την απάντηση του Γκαμπιαντίνι.