Ο Ζινεντίν Ζιντάν παραμένει εκτός πάγκων έχοντας απαντήσει αρνητικά στην Παρί Σεν Ζερμέν και τα σενάρια τον θέλουν να είναι πάντα στις σκέψεις της Γιουβέντους, στην Ισπανία όμως γράφουν ότι ο Φλορεντίνο Πέρεθ τον θέλει ξανά στη Ρεάλ Μαδρίτης αλλά όχι ως προπονητή αυτή τη φορά, παρά το γεγονός ότι ήταν απολύτως επιτυχημένος.

Ο Γάλλος έχει καταγράψει δύο θητείες στον πάγκο της Βασίλισσας και τα πήγε εξαιρετικά, έχοντας κατακτήσει δύο πρωταθλήματα και τρία Champions League. Μετά την αποχώρησή του το 2021, όμως, παραμένει… σπίτι του, έχοντας αρνηθεί όσες προτάσεις του έκανε η Παρί Σεν Ζερμέν.

Σύμφωνα με όσα γράφουν στη Γαλλία, ο Ζιντάν θέλει να δουλέψει στη Γιουβέντους, στην οποία αγωνιστεί για πέντε χρόνια ως παίκτης και στην οποία έγινε ο καλύτερος παίκτης του κόσμου, χωρίς όμως να έχει υπάρξει κάποια εξέλιξη προς το παρόν. Έτσι, υπάρχει το σενάριο της επιστροφής του στη Ρεάλ πλέον αλλά όχι ως προπονητής.

Όπως αναφέρει σε σχετικό ρεπορτάζ η AS, ο Φλορεντίνο Πέρεθ επιθυμεί την επιστροφή του Γάλλου στους Μαδριλένους αλλά όχι για να κάτσει στην άκρη του πάγκου. Ο πρόεδρος του κλαμπ, αναφέρει η ισπανική εφημερίδα, θέλει για τεχνικό διευθυντή τον Ζιντάν, ρόλος που είναι αμφίβολο αν… ψήνει τον Γάλλο θρύλο.