Έπειτα από μια διετία στον Παναθηναϊκό ο Ζβόνιμιρ Σάρλια αποχώρησε ως ελεύθερος και θα συνεχίσει την καριέρα του στη Χάιντουκ Σπλιτ, με την οποία υπέγραψε ήδη το συμβόλαιό του και στη συνέχεια ανακοινώθηκε και επισήμως, κάνοντας λόγο για ένα παιδικό όνειρο που έγινε πραγματικότητα.

Ο Σάρλια είχε υπογράψει το 2021 στους Πράσινους και δύο χρόνια μετά αποχώρησε ως ελεύθερος, αποφασίζοντας να επιστρέψει στην πατρίδα του για να φορέσει τη φανέλα της ομάδας που υποστηρίζει από μικρό παιδί, όπως είπε στις δηλώσεις του.

Είμαι ενθουσιασμένος, ανυπομονώ να γνωρίσω την ομάδα και να ξεκινήσω. Όλοι πάντα ονειρευόντουσαν μεγάλους συλλόγους και εγώ είχα μόνο ένα όνειρο, να παίξω για τη Χάιντουκ. Δεν υπάρχουν πολλά να πούμε. Αυτή την εβδομάδα τα πράγματα ενώθηκαν για μένα, παντρεύτηκα και υπέγραψα στη Χάιντουκ. Η Χάιντουκ είναι μέρος του εαυτού μου από την παιδική μου ηλικία. Έχω παίξει σε όλους τους συλλόγους υπό πίεση και το έχω συνηθίσει. Το πιο σημαντικό είναι να κάνουμε όλοι το καλύτερο δυνατό και να είμαστε ειλικρινείς», ήταν τα λόγια του πρώην αμυντικού του Παναθηναϊκού.