Σήμερα (15/6) το πρωί αναμένεται η απόφαση της κυβέρνησης για το αν τελικά θα διεξαχθεί όπως είχε προγραμματιστεί εξ αρχής (τζάμπολ στις 21:15) ο 4ος τελικός της Basket League ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό στο «ΟΑΚΑ».

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα gazzetta.gr, οι πληροφορίες συγκλίνουν στο ότι το ματς γίνει κανονικά το βράδυ της Πέμπτης, παρόλο που έχει κηρυχθεί τριήμερο εθνικό πένθος μετά την τραγωδία με το ναυάγιο στα ανοικτά της Πύλου.

Επιπλέον, η ίδια πηγή σημειώνει πως η οριστική απόφαση θα ανακοινωθεί το πρωί και όλα δείχνουν πως θα γίνει ο αγώνας και μάλιστα σε περίπτωση επιβεβαίωσης αυτού του ενδεχομένου τότε στις εξέδρες του κλειστού του «ΟΑΚΑ» θα υπάρχουν και οπαδοί του Παναθηναϊκού.

Παρόλα αυτά και από τη στιγμή που είχε μπει στην κουβέντα η αναβολή του αγώνα, αυτομάτως είχαν δημιουργηθεί και ερωτηματικά για τις εξέδρες του ΟΑΚΑ καθώς θα είχαν περάσει πέντε ημέρες από την ανακοίνωση της απόφασης του αθλητικού δικαστή για την τιμωρία της έδρας. Όπως φαίνεται τα… εν λόγω ερωτηματικά θα παραμείνουν στο συρτάρι καθώς το επικρατέστερο σενάριο είναι να διεξαχθεί κανονικά το ματς.