Ο Ολυμπιακός έχει βρει τον νέο τεχνικό διευθυντή αλλά όχι και τον νέο προπονητή, με τη διοίκηση να έχει διάφορα ονόματα στη λίστα και τα βραζιλιάνικα ΜΜΕ να υποστηρίζουν ότι ένα από αυτά είναι του Τίτε, ο οποίος φέρεται να έχει ήδη κάνει συζητήσεις για το ενδεχόμενο να αναλάβει την ομάδα.

Για έξι χρόνια ήταν ο προπονητής της εθνικής Βραζιλίας, από την οποία αποχώρησε μετά το τέλος του Μουντιάλ 2022 και τον αποκλεισμό από την Κροατία στους «8». Από τότε ο Τίτε είναι χωρίς ομάδα και σύμφωνα με τους συμπατριώτες του δεν βιάζεται να πάρει την απόφαση για το πού θα συνεχίσει την καριέρα του.

Επιλογές, άλλωστε, έχει… Σύμφωνα με τα ΜΜΕ της χώρας της λατινικής Αμερικής, ο Τίτε έχει συζητήσει με τον Ολυμπιακό και συνεχίζει να το κάνει, ενώ έχει στα χέρια του πρόταση τόσο από την Αλ Χιλάλ όσο και από μία ομάδα της Τουρκίας, χωρίς όμως να αναφέρεται το όνομά της.

Από την πλευρά των Πειραιωτών, πάντως, δεν υπάρχει κανένα σχόλιο για όλα αυτά, με τον Αντόνιο Κορδόν να έχει αναλάβει το θέμα του προπονητή.