Ο αμυντικός της ΑΕΚ, Γιώργος Τζαβέλλας, αφιέρωσε την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Stoiximan Super League στους δικούς του ανθρώπους, αλλά και στη Μυρτώ,

Η υπόθεση της Μυρτούς είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο το 2012 καθώς είχε πέσει θύμα σεξουαλικής κακοποίησης και βάναυσης επίθεσης από Πακιστανό παράνομο μετανάστη στην Πάρο, που της προκάλεσε μόνιμη αναπηρία.

«Πρωταθλητές Ελλάδος λοιπόν! Ευλογημένος από τον Θεό για αυτές τις στιγμές. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς για τη δύναμη που μας δώσατε σε αυτό το μαγικό ταξίδι!», έγραψε στον λογαριασμό του στο Instagram ο διεθνής αμυντικός και συνέχισε:

«Ευχαριστώ τους αφανείς ήρωες που εργάζονται σκληρά για εμάς και εσάς σε Σπάτα και Φιλαδέλφεια. Αφιερώνω αυτή την κατάκτηση στην οικογένεια μου, στον γιόκα μου, στη Βασιλική και στα φιλαράκια εκεί στα μέρη μου!! Αφιερωμένο και σε σένα Μυρτούλα!!!

ΑΕΚ σε ευχαριστώ που με έκανες πρωταθλητή! Γ. Τζαβέλλας».

Ο Γιώργος Τζαβέλλας αφότου φόρεσε τη φανέλα της ΑΕΚ ανέπτυξε μια ιδιαίτερη σχέση με την Μυρτώ. Μάλιστα, τον περασμένο Δεκέμβριο την επισκέφθηκε και στο σπίτι της όπου της παρέδωσε μια φανέλα της Ένωσης υπογεγραμμένη από όλους τους παίκτες της ομάδας.