Σχεδόν μία εβδομάδα μετά την απόλυση του Γιούλιαν Νάγκελσμαν και την αντικατάστασή του από τον Τόμας Τούχελ, τα γερμανικά ΜΜΕ, όπως η Bild, εξακολουθούν να ασχολούνται με τη Μπάγερν Μονάχου και με όσα έγιναν στα αποδυτήρια μετά την πρόκριση επί της Παρί Σεν Ζερμέν, φέρνοντας πιο κοντά την απόλυση του προπονητή.

Η απόφαση των Βαυαρών να απολύσουν τον Νάγκελσμαν προκάλεσε έκπληξη σε όλους αφού δεν υπήρχε κανένα ρεπορτάζ μέχρι εκείνη τη στιγμή που να προετοιμάζει για κάτι τέτοιο. Λογικό είναι, επομένως, όλοι να προσπαθούν να μάθουν όσο το δυνατόν περισσότερα ώστε να εξηγήσουν την απόφαση της Μπάγερν και η Bild… βοηθάει σε αυτό με το αποκαλύπτικό της ρεπορτάζ για τη βραδιά της 8ης Μαρτίου.

Εκείνη την ημέρα η ομάδα του Μονάχου νίκησε με 2-0 την Παρί Σεν Ζερμέν και προκρίθηκε στους «8» του Champions League αλλά το κλίμα στα αποδυτήρια δεν ήταν ευχάριστο. Αντιθέτως, όπως λέει η Bild, ήταν εξαιρετικά βαρύ εξαιτίας ενός άγριου τσακωμού του Νάγκελσμαν με τον Σαντιό Μανέ.

Ο Σενεγαλέζος επιθετικός αγωνίστηκε ως αλλαγή και μόνο για 8 λεπτά στη ρεβάνς με τους Γάλλους, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει στα αποδυτήρια κατά του προπονητή, με τη Bild να υποστηρίζει ότι άπαντες σοκαρίστηκαν από την ένταση που υπήρχε και από τα νεύρα του Μανέ, τα οποία τρόμαξαν και τον Νάγκελσμαν.

Ένα ρεπορτάζ που επιβεβαιώνει όσα έχουν αναφερθεί αυτές τις μέρες στον γερμανικό Τύπο περί δύσκολης κατάστασης στα αποδυτήρια, αφού ο προπονητής φερόταν να έχει χάσει τον έλεγχο και να μην έχει καλές σχέσεις με τους περισσότερους παίκτες.