Η εθνική Αργεντινής θα μπει για πρώτη φορά στο γήπεδο μετά την κατάκτηση του Μουντιάλ 2022 αφού υποδέχεται στο Μπουένος Άιρες τον Παναμά σε φιλικό αγώνα και οι οπαδοί της… τρελάθηκαν, με αποτέλεσμα να βγουν στους δρόμους και να τρέχουν πίσω από την αποστολή της ομάδας, την οποία συνόδευαν πάρα πολλοί αστυνομικοί.

Είναι γνωστό ότι στη νότια Αμερική ζουν πολύ πιο έντονα το ποδόσφαιρο και ειδικά οι Αργεντίνοι, οι οποίοι περίμεναν υπομονετικά από το μακρινό 1986 για να δουν την εθνική ομάδα της χώρας τους στην κορυφή του κόσμου ξανά.

Λογικό είναι, επομένως, να επικρατεί παροξυσμός για την Αλμπισελέστε και αυτό αποδείχθηκε και κατά την αναχώρηση της αποστολής της ομάδας για το γήπεδο Μονουμεντάλ, αφού κόσμος είχε βγει στους δρόμους για να ακολουθήσει τρέχοντας την ομάδα, κάτι όμως που δεν ήταν και τόσο εύκολο αφού υπήρχε ισχυρή συνοδεία από τους αστυνομικούς.

Συνοδεία που δείχνει πόσο αυστηρά ήταν τα μέτρα ασφαλείας αφού οι αρμόδιοι μπορούσαν να φανταστούν την τρέλα που θα επικρατούσε στις τάξεις των οπαδών.