Με γκολ του Κόστιτς στο 23ο λεπτό η Γιουβέντους νίκησε εκτός έδρας με 1-0 την Ίντερ στο derby d’Italia και πλησίασε στο -7 από την 4άδα παρά το γεγονός ότι έχει τιμωρηθεί με -15, ποινή για την οποία έχει κάνει έφεση και αισιοδοξεί ότι θα δικαιωθεί στην εκδίκασή της στις 19 Απριλίου.

Οι Μιλανέζοι ήταν αυτοί που απείλησαν πρώτοι με το σουτ του Μπαρέλα που απέκρουσε ο Σέζνι στο 3′, με τους δύο να μονομαχούν ξανά στο 17′ και τον τερματοφύλακα των Τορινέζων να βγαίνει ξανά νικητής. Η Γιούβε ήταν αρκετά προσεκτική αμυντικά και στο 23′ υπενθύμισε ότι είναι πάντα επικίνδυνη επιθετικά, αφού ο Ραμπιό έδωσε στον Κόστιτς, ο οποίος με διαγώνιο σουτ έγραψε το 0-1.

Σκορ που έμεινε ως το τέλος, αφού στο υπόλοιπο του πρώτου μέρους η Ίντερ δεν κατάφερε να φτιάξει κάποια ευκαιρία ενώ και στο δεύτερο η Γιούβε ήλεγχε την κατάσταση και θα μπορούσε να φτάσει και σε δεύτερο γκολ. Μεγάλη νίκη, επομένως, για την ομάδα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, η οποία δεν τα παράτησε μετά την αφαίρεση 15 βαθμών και έχει καταφέρει να πλησιάσει στο -7 από την 4άδα και ενώ απομένουν 11 αγωνιστικές για το τέλος του πρωταθλήματος.