Ο Κιλιάν Μπαπέ αποφάσισε να υπογράψει νέο τριετές συμβόλαιο με την Παρί Σεν Ζερμέν το περασμένο καλοκαίρι εξασφαλίζοντας… 630 εκατ. ευρώ συνολικά, αλλά δεν άργησε να το μετανιώσει και να στείλει το σχετικό μήνυμα στη Ρεάλ Μαδρίτης, αναφέρει η Marca σε σχετικό ρεπορτάζ.

Ο Γάλλος επιθετικός φερόταν να είναι έτοιμος να υπογράψει στη Ρεάλ το περασμένο καλοκαίρι, αλλά τελικά πείστηκε από τα 630 εκατ. ευρώ για τρία χρόνια που του πρόσφεραν οι Παριζιάνοι. Έτσι, υπέγραψε τελικά νέο συμβόλαιο μέχρι το 2025, δηλώνοντας έτοιμος να διεκδικήσει και να κατακτήσει το Champions League.

Πριν καν βγει το περασμένο καλοκαίρι, όμως, είχε ήδη μετανιώσει για την υπογραφή του. Αυτό αναφέρει τώρα η Marca σε σχετικό ρεπορτάζ, τονίζοντας ότι από το περιβάλλον του Μπαπέ επικοινώνησαν με τη Ρεάλ για να την ενημερώσουν για αυτό και για να της μεταφέρουν ότι επιθυμία του Γάλλου επιθετικού είναι να κάνει κίνηση η ισπανική ομάδα για την απόκτησή του.

Αν όντως έγινε αυτό στα τέλη του περασμένου καλοκαιριού, μπορεί ο καθένας να καταλάβει πόσο περισσότερο το έχει μετανιώσει ο Μπαπέ τώρα, μετά τον πρόωρο αποκλεισμό στο Champions League για ακόμη μία χρονιά.