Σε ένα παιχνίδι με μεγάλη σημασία σε ό,τι αφορά την προσπάθεια των ομάδων για είσοδο στα πλέι οφ, ο Βόλος με γκολ του Γκάγκι στο 92ο λεπτό νίκησε με 2-1 τον Ατρόμητο και τον άφησε στο -10, κάνοντας έτσι καθοριστικό βήμα για να εξασφαλίσει μια θέση στην πρώτη 6άδα, παραμένοντας στην 5η θέση αυτή τη στιγμή, πάνω από τον Άρη που θα υποδεχθεί τον Παναθηναϊκό.

Από τα πρώτα λεπτά οι δύο ομάδες φάνηκε ότι ήταν πολύ προσεκτικές και δεν είχαν διάθεση να ρισκάρουν, αφού ήξεραν ότι το αποτέλεσμα του αγώνα θα έκρινε πάρα πολλά σε ό,τι αφορά τη συμμετοχή στο πλέι οφ. Δεν προκαλεί εντύπωση, επομένως, το γεγονός ότι στο πρώτο ημίχρονο οι καλές φάσεις ήταν ελάχιστες.

Οι γηπεδούχοι είχαν ευκαιρία στο 19′ με τον Πιρές που δεν πλάσαρε καλά από κοντά, οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι έδειχναν να πατάνε καλύτερα, θα μπορούσαν να προηγηθούν στο 29′ με το… παραλίγο αυτογκόλ του Άλχο στην προσπάθειά του να απομακρύνει τη μπάλα και τελικά το πρώτο ημίχρονο βγήκε χωρίς γκολ.

Αυτό, τελικά, ήρθε στο β’ μέρος και συγκεκριμένα στο 55′, όταν ο Λούνα με ωραίο δυνατό σουτ εκτός περιοχής έστειλε τη μπάλα στη γωνία για το 1-0, με τον Βόλο να είναι καλύτερος σε εκείνο το διάστημα του παιχνιδιού χάρη στις πρωτοβουλίες που έπαιρνε ο Ντέλετιτς. Ο Σέρβος, όπως και ο Κούτσιας, έγιναν απειλητικοί στα επόμενα λεπτά αφού οι Θεσσαλοί έψαξαν και δεύτερο γκολ, ενώ οι Περιστεριώτες έκαναν μαζεμένες αλλαγές μέσα σε λίγα λεπτά, θέλοντας να ανατρέψουν την κατάσταση. Και η αλήθεια είναι ότι θα μπορούσαν να το κάνουν.

Στο 76′ ο Κλέιμαν απέκρουσε την κεφαλιά του Ντε Μποκ και ο Τζοβάρας στην επαναφορά έκανε το 1-1, για να ακολουθήσει η ευκαιρία του 87′, όταν ο Ρομπάιγ θα μπορούσε να τελειώσει τη φάση αλλά τελικά πήγε για πάσα στον Κιάρτανσον και έκανε λάθος… Λάθος που τιμωρήθηκε στο 92′, όταν ο Γκάγκι με τρομερό τελείωμα εντός περιοχής έγραψε το 2-1 και έδωσε πολύ μεγάλη νίκη στον Βόλο.

Βόλος: Kλέιμαν, Άλχο, Εσκοβάλ, Σιέλης, Σι, Γκάτσι, Λούνα, Πιρές (80′ Καρτάλης), Τσιρίνος, Ντέλετιτς (89′ Πίρινεν), Κούτσιας.

Ατρόμητος: Γιαννιώτης, Ντε Μποκ, Κεσχρίντα, Χατζηισαΐας, Στρούγγης, Γκονζάλες, Φριντζόνσον (67′ Κιάρτανσον), Κούεν (60′ Καμαρά), Ρομπάϊγ, Ροτάριου (67′ Οικονομίδης), Τζαβίδας (67′ Τζοβάρας).