Οι ομάδες συνηθίζουν να αφήνουν για την τελευταία μέρα της μεταγραφικής περιόδου διάφορες εκκρεμότητες και το ίδιο έκανε και η Ρεμς που ήθελε να αποκτήσει από τη Σαρλερουά με δανεισμό και οψιόν αγοράς τον 20χρονο Κύπριο κεντρικό αμυντικό Στέλιο Ανδρέου, αλλά τελικά δεν τα κατάφερε για… 40 δευτερόλεπτα.

Ο Ανδρέου, σύμφωνα με όσους παρακολουθούν την πορεία του, είναι ένα μεγάλο ταλέντο που θα απασχολήσει και μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες στο μέλλον. Προς το παρόν, είναι στο Βέλγιο και στη Σαρλερουά και ήταν πολύ κοντά στο να γίνει ο πρώτος Κύπριος που θα αγωνιστεί στη Ligue 1, την 1η κατηγορία του γαλλικού ποδοσφαίρου, αφού υπήρχε συμφωνία με τη Ρεμς.

Μια συμφωνία που προέβλεπε τον δανεισμό του ως το τέλος της σεζόν για 200.000 ευρώ και παράλληλα οψιόν αγοράς του για 2,5 εκατ. ευρώ, ενώ υπήρχε απόλυτη συμφωνία και ανάμεσα στον ίδιο και τη γαλλική ομάδα για το δικό του συμβόλαιο.

Όλα, επομένως, ήταν έτοιμα για να κλείσει το deal, αλλά τελικά τα απαραίτητα έγγραφα κατατέθηκαν με καθυστέρηση… 40 δευτερολέπτων μετά το τέλος της προθεσμίας. Έτσι, η συμφωνία χάλασε και ο Ανδρέου θα παραμείνει στη Σαρλερουά, με τη Ρεμς να έχει πλέον πολύ χρόνο στη διάθεσή της για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του για το προσεχές καλοκαίρι.