Ο Ντάνι Άλβες έχει μπλέξει μετά την καταγγελία γυναίκας για σεξουαλική επίθεση σε κλαμπ της Βαρκελώνης και τα δημοσιεύματα στην Ισπανία κάνουν λόγο για εφιαλτική πρώτη βραδιά στη φυλακή, όπου θα παραμείνει μέχρι να γίνει η δίκη, αφού δεν είχε διάθεση για τίποτα ενώ δεν κατάφερε να κάνει ούτε καν το τηλεφώνημα που δικαιούται αφού δεν θυμάται απ’ έξω κανέναν αριθμό φίλου του ή συγγενή του.

Ο 39χρονος Βραζιλιάνος δεξιός μπακ, ο οποίος ενημερώθηκε για τη λύση του συμβολαίου του με την Πούμας από το Μεξικό, πίστευε ότι λόγω του ονόματός του δεν θα είχε προβλήματα με τον νόμο, γεγονός που εξόργισε τις δικαστικές αρχές.

Αυτό μετέδωσε το καταλανικό TV3 σε σχετικό ρεπορτάζ, περιγράφοντας την πρώτη βραδιά του Άλβες στη φυλακή. Σύμφωνα με όσα ανέφερε το ισπανικό δίκτυο, ο πρώην άσος της Μπαρτσελόνα ήταν αμίλητος, δεν ήθελε καμία επαφή με κανέναν και αρνήθηκε να φάει αφού δεν είχε όρεξη για τίποτα.

Ενδεικτικό της κατάστασης στην οποία βρίσκεται, ανέφερε το ρεπορτάζ του TV3, είναι το γεγονός ότι δεν έκανε καν το τηλεφώνημα που δικαιούται αφού δεν μπορούσε να θυμηθεί κανέναν αριθμό από συγγενή του ή φίλο του.

Σύμφωνα με το καταλανικό δίκτυο, ο Άλβες υπέπεσε σε διάφορες αντιφάσεις πριν κριθεί προφυλακιστέος αφού έδωσε τρεις διαφορετικές εκδοχές για το τι συνέβη, ενώ αναμένεται να παραμείνει στη φυλακή μέχρι να οριστεί η δίκη, η οποία αναμένεται να αρχίσει σε… μήνες!

Ο ίδιος, πάντως, επιθυμεί να εκδοθεί στη Βραζιλία, γεγονός που θέλουν να αποφύγουν με κάθε τρόπο οι ισπανικές Αρχές, κατέληξε το ρεπορτάζ για τον ποδοσφαιριστή που έχει κατακτήσει περισσότερους τίτλους από οποιονδήποτε άλλο.