Το ότι τα φαινόμενα βίας στα γήπεδα της Τουρκίας είναι συχνά είναι γνωστό κι ένα ακόμη περιστατικό συνέβη απόψε στη διάρκεια της αναμέτρησης Ανκαραγκιουτσού με την Μπεσίκτας για το Κύπελλο. Παίκτης των «μαύρων αετών» βρήκε στον αγωνιστικό χώρο μια σιδερογροθιά.

Ήταν το 61ο λεπτό όταν ο Ζέντσον Φερνάντες της Μπεσίκτας βρήκε περίπου στο κέντρο του γηπέδου (τόσο μακριά είχε φτάσει το αντικείμενο από τις εξέδρες) μια σιδερογροθιά και έπειτα προσπάθησε να τη δείξει στον τέταρτο διαιτητή προκειμένου να καταγραφεί στο φύλλο αγώνα.

Ωστόσο, από τον πάγκο της ομάδας του έκαναν σα να μην είχε συμβεί τίποτα και προσπάθησαν να τον σταματήσουν και να τον στείλουν και πάλι στον αγωνιστικό χώρο για να συνεχιστεί η αναμέτρηση. Μια αντίδραση την οποία δεν περίμενε ο Πορτογάλος μέσος κι έδειξε να απορεί με τον προπονητή του Σενόλ Γκιουνές που προσπαθούσε να του πάρει τη σιδηρογροθιά από τα χέρια.

Η Ανκαραγκιουτσού, στην οποία αγωνίζεται ο Έλληνας μεσοεπιθετικός Τάσος Χατζηγιοβάννης, εκείνη την στιγμή προηγούνταν με 1-0 καθώς είχε σκοράρει ο Αλί Σο από το 12ο λεπτό. Ο Χατζηγιοβάννης έγινε αλλαγή στο 59′. Στο 77′ η Μπεσίκτας ισοφάρισε με τον Τζενκ Τοσούν και τελικά το ματς κρίθηκε στα πέναλτι, όπου η ομάδα της Άγκυρας νίκησε με 4-3 έπειτα από την άστοχη προσπάθεια του άλλοτε παίκτη του Ολυμπιακού Αρτούρ Μαζουακού και πέρασε στην επόμενη φάση του θεσμού. Εκεί πέρασε και η Τράμπζονσπορ των Ελλήνων Τάσου Μπακασέτα και Μανώλη Σιώπη νικώντας με 4-1 στην παράταση την Ουμρανίγεσπορ (1-1 κ.δ.)