Η προτελευταία Έβερτον υποδέχθηκε την τελευταία Σαουθάμπτον για την 19η αγωνιστική της Premier League και ηττήθηκε με 1-2, με αποτέλεσμα να είναι… αγκαλιά πλέον στον πάτο της βαθμολογίας, με τους οπαδούς της να εξοργίζονται και να ζητούν εξηγήσεις έξω από το Γκούντισον Παρκ, παίρνοντας μάλιστα στο κυνήγι τον Άντονι Γκόρντον που είχε μπει στο αυτοκίνητό του.

Η φετινή σεζόν άρχισε άσχημα για τα «ζαχαρωτά» και συνεχίζεται εφιαλτικά αφού ο κίνδυνος υποβιβασμού είναι πιο όρατος από ποτέ. Γεγονός, φυσικά, που έχει προκαλέσει προβληματισμό και νεύρα σε όλους στο κλαμπ, συμπεριλαμβανομένων και των οπαδών.

Έτσι, μετά την ήττα από τη Σαουθάμπτον υπήρξαν λαϊκά δικαστήρια έξω από το γήπεδο, με τους οπαδούς να τα βάζουν αρχικά με τον Γιέρι Μίνα ζητώντας του να φερθεί σαν αρχηγός, ενώ στη συνέχεια αποφάσισαν να πάρουν στο κυνήγι τον Γκόρντον που είχε μπει στο αυτοκίνητό του.

Οι εξαγριωμένοι οπαδοί της Έβερτον πλησίασαν στα παράθυρα του οχήματος και άρχισαν να φωνάζουν προς τον 21χρονο επιθετικό ότι δεν αξίζει να φοράει τη φανέλα της ομάδας τους, με τους τόνους να ανεβαίνουν στη συνέχεια και να του λένε διάφορα… όχι και τόσο ευγενικά.