Ο Ολυμπιακός θα ήθελε πολύ να έχει και φέτος στο ρόστερ του τον Τάιλερ Ντόρσεϊ και υπήρξαν επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές, αλλά ο διεθνής γκαρντ εξακολουθεί να ελπίζει ότι θα βρει συμβόλαιο στο ΝΒΑ και γι’ αυτό τον λόγο πήρε την απόφαση να αγωνιστεί στη G-League.

Αρκετές είναι οι ομάδες της Euroleague που βλέπουν με πολύ καλό μάτι τον Ντόρσεϊ και ο Ολυμπιακός είναι μια εξ αυτών μετά την εξαιρετική παρουσία του πέρυσι. Παρά το γεγονός, όμως, ότι ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα ήθελε να τον έχει και πάλι στη διάθεσή του, αυτό δεν πρόκειται να συμβεί τώρα, άμεσα.

Ο διεθνής γκαρντ έχει πάντα ως όνειρο το να αγωνιστεί στο ΝΒΑ και για να τα καταφέρει αποφάσισε να αγωνιστεί στη G-League, με την ελπίδα ότι μέσω αυτού του πρωταθλήματος θα καταφέρει να μπει στο ΝΒΑ, με τους Legends να έχουν τα δικαιώματά του επειδή είχε παίξει μαζί τους όταν είχε συμβόλαιο στους Ντάλας Μάβερικς.

Τη φετινή σεζόν, σε 17 αγώνες μέχρι στιγμής στη G-League, έχει κατά μέσο όρο 24,4 πόντους, 4,9 ριμπάουντ, 2,3 ασίστ και 2,8 λάθη με χρόνο συμμετοχής 32,5 λεπτά.