Η Νάπολι ήταν η μόνη ομάδα στα πέντε μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα που παρέμενε αήττητη αλλά στην επανέναρξη της Serie A, έπειτα από διακοπή 52 ημερών, ήρθε η ώρα για την πρώτη της ήττα, με την Ίντερ να τη νικάει με 1-0 χάρη σε γκολ του Τζέκο και να μειώνει, όπως και οι Μίλαν και Γιουβέντους, την απόσταση από την κορυφή.

Οι Ναπολιτάνοι ήταν εντυπωσιακοί από την έναρξη της φετινής σεζόν αλλά στο πρώτο παιχνίδι τους μετά τη διακοπή για το Μουντιάλ ήταν μεταμορφωμένοι προς το χειρότερο. Γεγονός, φυσικά, που εκμεταλλεύτηκαν οι Μιλανέζοι, οι οποίοι από το ξεκίνημα της αναμέτρησης πατούσαν καλύτερα, είχαν φάσεις για να σκοράρουν και τελικά το έκαναν στο 56′ με κεφαλιά του Τζέκο μετά τη σέντρα του Ντιμάρκο (1-0).

Από εκεί και πέρα, η Νάπολι προσπάθησε να αντιδράσει αλλά είχε μόνο μία (αλλά καλή) ευκαιρία, στο 89′, με τον Ρασπαντόρι, στον οποίο όμως είπε «όχι» ο Ονάνα με δυνατή αποκρουση, κρατώντας το 1-0 και τη νίκη για την Ίντερ.

Στους 41 βαθμούς έμεινε η πρωτοπόρος Νάπολι, στους 36 ανέβηκε η Μίλαν, στους 34 η Γιουβέντους και στους 33 η Ίντερ, τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος του πρώτου γύρου.