Η Euroleague συνηθίζει να βάζει τους General Managers των ομάδων της να ψηφίζουν τους κορυφαίους της κάθε σεζόν που είναι σε εξέλιξη και το ποιες ομάδες θα είναι στο Final-4, με τον Ολυμπιακό να έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη τους και τους Γιώργο Μπαρτζώκα και Σάσα Βεζένκοβ να ξεχωρίζουν από τους υπόλοιπους, όπως δείχνουν τα αποτελέσματα.

Οι Πειραιώτες είχαν καταφέρει να προκριθούν στο περσινό Final-4 που έγινε στο Βελιγράδι και οι GM’S των αντιπάλων τους πιστεύουν ότι θα είναι και φέτος μία από τις τέσσερις ομάδες που θα διεκδικήσουν το τρόπαιο, αφού η ψηφοφορία έδειξε ότι με ποσοστό 88,9% θεωρούνται μεγαλύτερο φαβορί από τις Μπαρτσελόνα, Εφές και Φενέρμπαχτσε για να βρίσκονται εκεί.

Παράλληλα, ο Ολυμπιακός είναι μία από τις τρεις πιο fun to watch ομάδες, δηλαδή μία από τις τρεις που απολαμβάνεις περισσότερα τα παιχνίδια της, με τις Μπασκόνια και Μονακό να είναι οι άλλες δύο, ενώ ξεχώρισαν και σε ατομικό επίπεδο.

Ο Μπαρτζώκας, για παράδειγμα, ψηφίστηκε ως ο κορυφαίος προπονητής μέχρι στιγμή στη σεζόν με 38,9%, αφήνοντας πίσω του τον Δημήτρη Ιτούδη με 27,8%, ενώ ο Βεζένκοβ με ποσοστό 61,1% ψηφίστηκε ως MVP για το πρώτο μισό της σεζόν.