Ο σταρ των Μέμφις Γκρίζλις κι ένας από τους παίκτες που αναμένεται να αφήσει το σημάδι του NBA τα επόμενα χρόνια βρίσκεται μπλεγμένος σε υπόθεση επίθεσης κατά ανηλίκου, όπως αποκάλυψε το «TMZ».

Ο 23χρονος γκαρντ των Γκρίζλις έχει 27,2 πόντους, 6,2 ριμπάουντ και οκτώ ασίστ κατά μέσο όρο, είναι αντιμέτωπος με την κατηγορία πως γρονθοκόπησε ένα 17χρονο παιδί. Ο ηγέτης της ομάδας του Μέμφις φέρεται να χτύπησε τον έφηβο μετά από διαμάχη που είχαν στη γενέτειρά του, το Τενεσί των ΗΠΑ κατά τη διάρκεια ενός αγώνα μπάσκετ.

Η μήνυση από την πλευρά του φερόμενου ως θύματος έγινε τον Σεπτέμβριο, αλλά σύμφωνα με το «TMZ» το περιστατικό συνέβη στις 26 Ιουλίου κοντά στο σπίτι του Μοράντ. Το γραφείο του εισαγγελέα εξέτασε την υπόθεση, αλλά αποφάσισε να μην ασκήσει δίωξη. Οπότε τώρα παραμένει άγνωστο το κίνητρο της πλευράς του 17χρονου που άσκησε μήνυση.

Για την ακρίβεια, ο 17χρονος στη μήνυσή του ανέφερε πως οι δυο τους έπαιζαν αντίπαλοι όταν ξαφνικά τα αίματα άναψαν και ξεκίνησε trash talking. Σε κάποια στιγμή ο ενάγων πέταξε τη μπάλα προς το πρόσωπο του Μοράντ κατά λάθος και εν συνεχεία ο σταρ του ΝΒΑ τον χτύπησε και τον πέταξε κάτω.

Ο Μοράντ ισχυρίζεται πως βρισκόταν σε αυτοάμυνα και αυτό είπε και στους αστυνομικούς που βρέθηκαν στο σημείο αφού έγινε η καταγγελία τον περασμένο Ιούλιο. Μάλιστα, η πλευρά του άσου του NBA υποστηρίζει πως ο 17χρονος μετά το περιστατικό εκτόξευσε απειλές όπως το ότι θα έβαζε φωτιά στο σπίτι του Μοράντ στην περιοχή Ιντς του Τενεσί, λίγο έξω από το Μέμφις.