Ο Κριστιάνο Ρονάλντο βρίσκεται ήδη στη Σαουδική Αραβία. Ο 37χρονος Πορτογάλος επιθετικός προσγειώθηκε στο Ριάντ με πτήση από τη Μαδρίτη με το ιδιωτικό του αεροπλάνο έχοντας στο πλευρό του τη σύντροφό του Χεορχίνα Ροντρίγκες και την οικογένειά τους. Σήμερα (3/1) αναμένεται να παρουσιαστεί από την Αλ Νασρ, τη νέα του ομάδα.

Ο «CR7» υπέγραψε συμβόλαιο ως το 2025 με το σύλλογο της Σαουδικής Αραβίας με το deal να του αποφέρει συνολικά περί τα 500 εκατομμύρια ευρώ, μεταξύ της αμοιβής του για τις αγωνιστικές υπηρεσίες του και άλλες εμπορικές συμφωνίες που υπέγραψε με σπόνσορες.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με την ιστοσελίδα της ισπανικής αθλητικής εφημερίδας «Marca», στο συμβόλαιό του υπάρχει όρος που του επιτρέπει να πάει δανεικός στη Νιούκαστλ – ιδιοκτησίας κρατικού επενδυτικού fund της Σαουδικής Αραβίας – σε περίπτωση που η ομάδα της Premier League εξασφαλίσει την πρόκρισή της στο επόμενο Champions League.

Παράλληλα, σήμερα αναμένεται να ολοκληρωθεί και το δεύτερο σκέλος των ιατρικών εξετάσεων του, αφού το πρώτο έγινε πριν από μερικές ημέρες στη Μαδρίτη. Έπειτα, ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα παρουσιαστεί μπροστά σε κοινό που αναμένεται να ξεπεράσει τις 30.000.

Επιπλέον, το Ριάντ ήδη ζει σε ρυθμούς… Κριστιάνο Ρονάλντο με πολλά σημεία της πόλης να διαφημίζουν τη μεταγραφή του Πορτογάλου σούπερ σταρ στην Αλ Νασρ και στην λίγκα της Σαουδικής Αραβίας και να καλωσορίζουν έναν από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές όλων των εποχών στο πρωτάθλημά τους, χρησιμοποιώντας μάλιστα ένα σύνθημα της Ρεάλ Μαδρίτης: «Hala Ronaldo», δηλαδή «Ζήτω Ρονάλντο».

Τέλος, να σημειώσουμε πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του σύντομα με τον προπονητή της ομάδας Ρούντι Γκαρσία να μην αποκλείει το ενδεχόμενο να είναι διαθέσιμος στο ματς της Πέμπτης (5/1) με την Αλ Τάι, αν και σύμφωνα με τα ΜΜΕ της χώρας είναι πιο πιθανό να αγωνιστεί στις 14/1 κόντρα στην Αλ Σαμπάμπ.