Περίπου 500 οπαδοί του Ολυμπιακού συγκεντρώθηκαν τις πρώτες πρωινές ώρες στον περιβάλλοντα χώρο του «Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας» στο Φάληρο προκειμένου να υποδεχθούν την αποστολή της ομάδας μπάσκετ μετά από την σπουδαία νίκη της με 95-71 επί του Παναθηναϊκού για τη 16η αγωνιστική της Euroleague.

Με καπνογόνα και βεγγαλικά που έκαναν τη… νύχτα-μέρα, οι οπαδοί των «ερυθρόλευκων» υποδέχθηκαν τους παίκτες και το προπονητικό τιμ, ενώ αποθέωσαν και τους ιδιοκτήτες αδερφούς Αγγελόπουλους, καθώς ο επίλογος στο 2022 ήταν αξιομνημόνευτος με τον Ολυμπιακό να πανηγύριζε τη 10η συνεχόμενη νίκη του κόντρα στο μεγάλο του αντίπαλο.

Στο… πάρτι που στήθηκε έξω από το γήπεδο του Ολυμπιακού, συμμετείχαν και ο προπονητής Γιώργος Μπαρτζώκας, αλλά και οι παίκτες του τραγουδώντας γνωστά συνθήματα και κυρίως το «είσαι στο μυαλό, κάτι μαγικό…», αλλά και το «μέχρι τέλους».

Ο Ολυμπιακός πλέον θα επιστρέψει στην αγωνιστική δράση την Παρασκευή 6 Ιανουαρίου για το παιχνίδι εναντίον της Αρμάνι Μιλάνο για τη 17η αγωνιστική της Euroleague.