Η Marca ήταν η εφημερίδα που είχε αποκαλύψει την εξωφρενική πρόταση που έχει δεχθεί ο Κριστιάνο Ρονάλντο από την Αλ Νασρ και τώρα επανέρχεται στο θέμα τονίζοντας ότι ο Πορτογάλος άσος θα πει το οριστικό «ναι» και ότι είναι πολύ πιθανό να γίνει ξανά συμπαίκτης με τον Σέρχιο Ράμος, ο οποίος είναι ο νέος μεγάλος στόχος της ομάδας από τη Σαουδική Αραβία.

Ο CR7 παραμένει ελεύθερος αφού ακόμη δεν έχει κλείσει σε καμία ομάδα, με την Αλ Νασρ να είναι πλέον το ξεκάθαρο φαβορί για την απόκτησή του. Και δεν σκοπεύει να μείνει εκεί αλλά να ρίξει κι άλλη βόμβα…

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η μαδριλένικη εφημερίδα Marca, ο επόμενος στόχος της ομάδας από τη Σαουδική Αραβία είναι ο Ράμος, ο οποίος στο τέλος της σεζόν μένει ελεύθερος από την Παρί Σεν Ζερμέν. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ισπανικού Μέσου μάλιστα, το προσεχές διάστημα άνθρωποι της Αλ Νασρ θα είναι στην Ευρώπη και θα τα πουν από κοντά με τον Ράμος προκειμένου να τον πείσουν να αποδεχθεί την πρόταση που θα του κάνουν.

Υπενθυμίζουμε ότι Ρονάλντο και Ράμος υπήρξαν συμπαίκτες στη Ρεάλ από το 2009 ως το 2018, πανηγυρίζοντας την κατάκτηση δύο πρωταθλημάτων και τεσσάρων Champions League.