Οι οπαδοί της Γιουβέντους δεν είναι σε… γιορτινή διάθεση αυτή την περίοδο. Με την αγαπημένη τους ομάδα να γίνεται πρωτοσέλιδο για τα οικονομικά σκάνδαλά της και με το φόβο ως και αποκλεισμού από τις διοργανώσεις της UEFA για παραβίαση του Financial Fair Play… ξεσπούν στους ποδοσφαιριστές μέσα από τα social media.

Ο Χουάν Κουαδράδο είναι ο τελευταίος. Ο Κολομβιανός μέσος που υποτίθεται είναι τραυματίας αυτή την εποχή έκανε ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Instagram όπου διασκεδάζει στα χιόνια με την οικογένεια του. Ο ίδιος βρίσκεται πάνω σε έλκηθρο που το σέρνουν σκύλοι, ενώ η σύζυγός του Μελίσα Μποτέρο μαζί με τα παιδιά τους Λουσία και Λούκα κάνουν μαθήματα σκι.

Η «έκρηξη» των οπαδών δεν άργησε. «Μα καλά εσύ δεν ήσουν τραυματίας;», «πήγαινε να προπονηθείς τότε», «σε αυτή την ομάδα έχετε τις περισσότερες διακοπές από οπουδήποτε αλλού», ήταν μόνο μερικά από τα σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά και στα φόρουμ συζήτησης των οπαδών της «Βέκια Σινιόρα».

Ο Κουαδράδο έμεινε εκτός από τα φιλικά με την Άρσεναλ και τη Ριέκα και δεν αναμένεται να παίξει ούτε σε εκείνο με αντίπαλο την Σταντάρ Λιέγης (30/12), ενώ στη Γιουβέντους δεν περιμένουν να προλάβει και το εκτός έδρας με την Κρεμονέζε (4/1) για την επανέναρξη της Serie A. Ο λόγος είναι ένας τραυματισμός στο γόνατο. Βέβαια, οι εικόνες προκαλούν αντιδράσεις για το αν είναι καν τραυματίας. Με το συμβόλαιό του να λήγει το καλοκαίρι και τις πιθανότητες ανανέωσης να είναι μειωμένες οι οπαδοί του έγραψαν «καλά κάνουν και σε διώχνουν».

Πριν από μερικές ημέρες παρόμοια σχόλια είχαν κάνει και στον Πολ Πογκμπά, ο οποίος επίσης είχε πάει στα χιόνια για να διασκεδάσει. Οι επιθέσεις μέσω των social media, δε, δεν περιορίστηκε σε αυτούς τους δύο. Η… μπάλα πήρε και τους Παγκόσμιους Πρωταθλητές με την Αργεντινή, Άνχελ Ντι Μαρία και Λεάνδρο Παρέδες, που θα ενσωματωθούν στις προπονήσεις των «μπιανκονέρι» στις 2 Ιανουαρίου.