Ο Μαρσέλο, όπως φαίνεται, θα παραμείνει στον Ολυμπιακό και μετά το τέλος της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου αφού φέρεται να βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση από ό,τι τους πρώτους μήνες της σεζόν, αλλά το μέλλον του μπορεί να είναι ξανά στη Ρεάλ Μαδρίτης, σύμφωνα με ισπανικό ρεπορτάζ.

Ο Βραζιλιάνος αριστερός μπακ πέτυχε τα πρώτα του γκολ με τους Πειραιώτες στον αγώνα κυπέλλου με τον Ατρόμητο, επιβεβαιώνοντας ότι είναι σε καλύτερη σωματική κατάσταση από ό,τι πριν λίγους μήνες, αλλά μετά στον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα για το πρωτάθλημα μπήκε αλλαγή στα τελευταία λεπτά.

Γενικά υπάρχει ένα μυστήριο γύρω από το αν θα παραμείνει στους ερυθρόλευκους ή θα φύγει τον Ιανουάριο, με τις πιθανότητες να είναι υπέρ της παραμονής. Απολύτως βέβαιος, όμως, δεν μπορεί να είναι κανένας και αυτό ανέφερε και η ιστοσελίδα platenarealmadrid.com, η οποία ασχολείται εκτενώς με το ρεπορτάζ της Ρεάλ.

Οι Ισπανοί, λοιπόν, έγραψαν ότι τίποτα δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη οριστικά σε ό,τι αφορά το αν θα παραμείνει στον Ολυμπιακό ο Μαρσέλο και στη συνέχεια τονίζεται ότι ο Φλορεντίνο Πέρεθ τού ετοιμάζει μια «ακαταμάχητη πρόταση». Μια πρόταση, αναφέρεται αμέσως μετά, η οποία αφορά θέση στο τεχνικό τιμ της Ρεάλ ή γενικά πόστο στην ομάδα, αφού ο πρόεδρος των Μαδριλένων τον θέλει ξανά εκεί όταν αποφασίσει να βάλει τέλος στην καριέρα του.

Μια καριέρα που ο Μαρσέλο την αφιέρωσε σχεδόν όλη στη Ρεάλ, με τη φανέλα της οποίας κανείς δεν έχει κατακτήσει περισσότερους τίτλους από τον ίδιο.