Η κατάσταση της υγείας του Πελέ επιδεινώνεται συνεχώς και όλοι δείχνουν να περιμένουν το μοιραίο πλέον, με τη Σάντος να ανακοινώνει ότι προσθέτει ένα στέμμα σε περίοπτη θέση στο σήμα της προς τιμήν του Βραζιλιάνου θρύλου του ποδοσφαίρου, ο οποίος έγραψε τη δική του μεγάλη ιστορία με τη φανέλα της.

Ο Πελέ είχε διαγνωστεί το 2021 με καρκίνο στο έντερο και τα πράγματα είναι πάρα πολύ δύσκολα πλέον, με τα τελευταία ρεπορτάζ από Βραζιλία να αναφέρουν ότι έχει αρχίσει να αποχαιρετά τους δικούς του ανθρώπους.

Σε αυτό το πλαίσιο λοιπόν, με το κλίμα να είναι βαρύ, η Σάντος ανακοίνωσε ότι προσθέτει ένα στέμμα στο σήμα της προς τιμήν του Πελέ, του βασιλιά του ποδοσφαίρου, όπως αποκαλείται επί δεκαετίες.

Ο Βραζιλιάνος θρύλος αγωνίστηκε για 18 χρόνια στη Σάντος μετρώντας 1.116 συμμετοχές και 1.091 γκολ, βοηθώντας τη να κατακτήσει, μεταξύ άλλων, δύο φορές τον παγκόσμιο τίτλο συλλόγων το 1962 και το 1963, προσθέτοντας έτσι και δύο αστέρια στο σήμα της.

Ανάμεσα σε αυτά τα αστέρια θα μπει τώρα το στέμμα προς τιμήν του Πελέ, με τη φανέλα να κάνει… ντεμπούτο με την αλλαγή του έτους.