Ήταν καλοκαίρι του 2019 όταν ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς αποφάσιζε, λίγο μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος, να αφήσει τον ΠΑΟΚ και την Ελλάδα για να συνεχίσει την καριέρα του στον αραβικό κόσμο με την Αλ Ιτιχάντ και από εκεί πήγε στη Γουέστερν Γιουνάιτεντ, αλλά τώρα πλησιάζει η ώρα της επιστροφής του στη χώρα μας και ο Ραζβάν Λουτσέσκου αποφασίζει αν θα φορέσει ή όχι και πάλι τα ασπρόμαυρα.

Ο Σέρβος φορ ήταν από τους αγαπημένους των οπαδών του δικεφάλου του βορρά και το feeling ανάμεσα στις δύο πλευρές εξακολουθεί να υπάρχει. Αυτό που δεν υπάρχει, εδώ και κάτι μήνες, είναι το εμπόδιο που υπήρχε σε ό,τι αφορά το ενδεχόμενο επιστροφής του στην Ελλάδα. Συγκεκριμένα, όπως είχε αποκαλύψει ο Πρίγιοβιτς, είχε συμφωνήσει με τη διοίκηση του ΠΑΟΚ, όταν έφευγε το 2019, ότι για τα επόμενα τρία χρόνια δεν θα υπέγραφε σε άλλη ελληνική ομάδα. Τώρα, όμως, αυτή η δέσμευση δεν υπάρχει πλέον, τα τρία χρόνια έχουν περάσει και ο 32χρονος φορ ετοιμάζεται για την επιστροφή του στην Ελλάδα.

Αυτή είναι η μεγάλη επιθυμία του και η ακόμη μεγαλύτερη είναι η επιστροφή του να συνδυαστεί με την υπογραφή νέου συμβολαίου με τον ΠΑΟΚ. Είναι, όμως, πιθανό κάτι τέτοιο; Πιθανό ναι, πολύ πιθανό όχι, είναι η απάντηση. Και ο λόγος είναι ο Λουτσέσκου. Δεν είναι κρυφό ότι ανάμεσα στους δύο οι σχέσεις δεν είναι και οι καλύτερες, οπότε η παρουσία του Ρουμάνου μειώνει τις πιθανότητες να ξαναμπεί στην Τούμπα ως παίκτης του ΠΑΟΚ ο Σέρβος. Δεν αποκλείεται, όμως, να μπει ως αντίπαλος…

Ενήμεροι και οι αντίπαλοι των Θεσσαλονικέων

Να επιστρέψει στην Ελλάδα θέλει ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς

Ο Πρίγιοβιτς, επαναλαμβάνουμε, έχει ως πρώτο στόχο το να επιστρέψει στον δικέφαλο του βορρά. Αν, όμως, αυτό δεν καταστεί εφικτό, δεν θα βάλει και τέλος στην καριέρα του… Αντιθέτως, θα μπει στη διαδικασία να συζητήσει και με άλλες ελληνικές ομάδες. Άνθρωποι του περιβάλλοντός του, άλλωστε, έχουν φροντίσει ώστε να ενημερώσουν ότι ο παίκτης θέλει να επιστρέψει στην Ελλάδα. Άρα, είναι ανοιχτός σε προτάσεις, από όπου κι αν προέρχονται αυτές.

Είναι πιθανό, επονένως, ο Σέρβος φορ να βρεθεί αντιμέτωπος, προσεχώς, με την πρώην ομάδα του. Όσο για το ποια φανέλα μπορεί να φορέσει στην Ελλάδα αν δεν είναι αυτή του ΠΑΟΚ, κανείς δεν μπορεί να το πει με σιγουριά σήμερα. Επιθετικό, πάντως, έχει γραφτεί τις προηγούμενες εβδομάδες ότι ψάχνει, έστω όχι επιτακτικά (δηλαδή όχι βασικό), η ΑΕΚ, ενώ και στον Ολυμπιακό ενδέχεται να υπάρξουν εξελίξεις αν τεθεί θέμα αποχώρησης του Γιουσέφ Ελ Αραμπί.

Αναμονή, επομένως, ως τον Ιανουάριο, όταν και θα ξεκαθαρίσουν σε μεγάλο βαθμό τα πράγματα. Και ειδικά σε ό,τι αφορά το αν είναι εφικτή η επιστροφή του Πρίγιοβιτς στον ΠΑΟΚ, η οποία είναι και η βασική επιθυμία του.