Ο Σταύρος Σαράφης έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 72 ετών αφού δεν κατάφερε να βγει νικητής στη μάχη που έδινε μετά το εγκεφαλικό που υπέστη, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια του ΠΑΟΚ και γενικά του ελληνικού ποδοσφαίρου, με τον γιο του, Πανταζή, να συγκλονίζει με όσα είπε για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε η οικογένεια μετά τον θάνατο του αδερφού του σε τροχαίο πριν χρόνια.

Ο Σαράφης υπήρξε ένας θρύλος του δικεφάλου του βορρά, του οποίου είναι ο πρώτος σκόρερ, γράφοντας τη δική του ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ένας από τους καλύτερους παίκτες που έχει βγάλει η χώρα μας αλλά και ένας πατέρας που πέρασε δύσκολα χρόνια μετά τον θάνατο εκτός εκ των παιδιών του σε τροχαίο δυστύχημα πριν χρόνια.

Μια δύσκολη περίοδος στην οποία αναφέρθηκε τώρα, με δηλώσεις του στο Metropolis 95,5, ο άλλος γιος του, Πανταζής.

«Έφυγε με το κεφάλι ψηλά όπως ήταν σε όλη του τη ζωή. Πάλεψε με το πρόβλημα υγείας που είχε, δεν είπε σε κανέναν τίποτα. Είχε ξυπνήσει από το κώμα, ήταν λίγο καλύτερα τις τελευταίες ημέρες, σήμερα όμως το πρωί μας άφησε. Τι να θυμηθώ από τον πατέρα μου; Θυμάμαι που μου έλεγε για την αγάπη του κόσμου. Θα σας πω κάτι που δεν έχω πει πουθενά. Όταν χάσαμε τον αδερφό μου από τροχαίο, πήγαινε και κοιμόταν στην Τούμπα, το γήπεδο ήταν το σπίτι του», είπε σχετικά.