Το βράδυ της Δευτέρας ο Μαρσέλο, ένας από τους σημαντικότερους παίκτες στην ιστορία της Ρεάλ Μαδρίτης και άλλοτε εμβληματικός αρχηγός της, έζησε κάτι που ακόμα και ο ίδιος δεν περίμενε με τον Ολυμπιακό και φορώντας το Νο12. Ο ίδιος ο 34χρονος αριστερός μπακ δεν πίστευε όλα όσα βίωσε, όπως δεν το πίστευε και η οικογένειά του. Σε μία παρουσίαση στο Καραϊσκάκη που γίνεται για πρώτη φορά με τέτοιου επιπέδου παίκτη στον πειραϊκό σύλλογο.

Ο ίδιος μιλώντας στη COSMOTE TV για την παρουσία του κόσμου στην παρουσίασή του επισήμανε χαρακτηριστικά ότι «είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένος. Ευχαριστώ πολύ τον κόσμο για αυτή την υποδοχή.

Μαρσέλο Βιέιρα

Η γυναίκα μου και τα παιδιά μου είναι ενθουσιασμένοι από τον κόσμο. Είναι κάτι που δεν έχω ξαναδεί στη ζωή μου». Δίπλα στον Μαρσέλο – που… υποκλίθηκε στον κόσμο του Ολυμπιακού, κάτι που φαίνεται και από τις φωτογραφίες – στάθηκε ένας ακόμα παλιός παίκτης της Ρεάλ αλλά και του Ολυμπιακού. Ο Κριστιάν Καρεμπέ. Για να βγει μετά μαζί του στην παρουσίαση ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Ο Μαρσέλο βίωσε κάτι που ο ίδιος θα θυμάται για πάντα. Τραβούσε βίντεο, φωτογραφίες και… χοροπηδούσε πάνω κάτω με τα συνθήματα του κόσμου των Πρωταθλητών. Άναψε τουλάχιστον δύο καπνογόγα και έγινε ένα με τον κόσμο σε αρκετές περιπτώσεις. Μαζί με την οικογένειά του και τα παιδιά του έκαναν ακόμα και τα… χορευτικά τους ενώ ο ίδιος έκανε και κόλπα με τη μπάλα για να ευχαριστήσει τον κόσμο.

Μαρσέλο Βιέιρα

Πάνω από 25.000 κόσμος έζησε μία νύχτα που δεν θα ξεχάσει ποτέ. Για μία από τις σπουδαιότερες μεταγραφές ever που έχουν γίνει στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Για περίπου 30 λεπτά ο Μαρσέλο έφερε τη δική του βραζιλιάνικη… μαγεία στο φαληρικό γήπεδο αλλά βρέθηκε σε μία πρωτόγνωρη για αυτόν κατάσταση αποθέωσης. Σε μία βραδιά όπου καταχειροκροτήθηκε και έγινε σύνθημα στα χείλη του κόσμου.

Κόσμος που εξάντλησε τις 1.000 και πλέον φανέλες του Μαρσέλο με το Νο12 και φόρεσε ακόμα και περούκες Μαρσέλο. Κόσμος που έδειξε να περιμένει πώς και πώς μία τέτοια βραδιά και να το ζει με τη ψυχή του.

Ο Ολυμπιακός δεν τελείωσε με τις μεταγραφές και θέλει εξάρι επιπέδου

Ο Ολυμπιακός βέβαια δεν θα μείνει στον Μαρσέλο ως προς τις προσθήκες. Το ζητούμενο παραμένει να κλείσει ένα εξάρι επιπέδου Τιεμουέ Μπακαγιόκο και από εκεί και πέρα ίσως πάρει έναν ακόμα γκολκίπερ. Θέλει να κλείσει ένα πολύ ποιοτικό εξάρι και προς τα εκεί κινείται. Φαίνεται δε πως είναι ιδιαίτερα πιθανό και ο αμυντικός χαφ που θα έρθει να είναι ένας παίκτης που θα δώσει μεγάλη βοήθεια.

Η θέση του αμυντικού χαφ είναι εκεί που χρειάζεται μία έξτρα βοήθεια ο Ολυμπιακός. Και αυτό για να μπορεί να γίνεται πιο καλή διαχείριση στον Εμβιλά. Για να μπορεί να παίρνει… ανάσες ο Γάλλος χαφ και να αποδίδει έτσι ακόμα καλύτερα. Πάντως μεταγραφές όπως του Μαρσέλο δεν φτιάχνουν απλά για τα καλά το… κέφι και τη διάθεση του κόσμου. Κάνουν το ίδιο και το εσωτερικό μίας ομάδας και δίνουν άλλη ώθηση για τη συνέχεια της χρονιάς.

Πηγή: gazzetta.gr