Μπορεί ο τουρκικός Τύπος να ήταν απαισιόδοξος τις προηγούμενες μέρες για το θέμα του Γιώργου Μασούρα και της Τραμπνζοσπόρ, αλλά οι τελευταίες πληροφορίες λένε ότι η πρόταση που έχει γίνει στον Ολυμπιακό φτάνει στα 5 εκατ. ευρώ, γεγονός που σημαίνει ότι όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά.

Πριν λίγες μέρες στην Τουρκία έλεγαν ότι οι Πειραιώτες ζήτησαν 5 εκατ. ευρώ από την Τραμπζονσπόρ για να της πουλήσουν τον διεθνή Έλληνα άσο. Λεφτά που δεν μπορούσε, έλεγαν τότε οι Τούρκοι, να δώσει η ομάδα της Τραπεζούντας, ειδικά μετά τον αποκλεισμό της στα προκριματικά του Champions League.

Τα πράγματα, όμως, φαίνεται πως δεν είναι ακριβώς έτσι, αφού από το βράδυ της Τετάρτης υπήρξε έντονη φημολογία για νέα πρόταση της τουρκικής ομάδας και σήμερα Πέμπτη (1/9) επιβεβαιώνεται το έντονο ενδιαφέρον, αφού αυτή η πρόταση είναι στα 5 εκατ. ευρώ.

Προς το παρόν δεν είναι γνωστό αν σε αυτό το ποσό συμπεριλαμβάνονται και τα μπόνους, αλλά στην Τουρκία υπάρχει αισιοδοξία για την τελική έκβαση της υπόθεσης. Από την άλλη πλευρά, ο Ολυμπιακός ξεκαθαρίζει ότι μέχρι στιγμής δεν υπάρχει καμία συμφωνία για τον Μασούρα.

Όπως και να έχει, η μεταγραφική περίοδος στη γειτονική χώρα ολοκληρώνεται στις 8 Σεπτεμβρίου, αλλά η διορία της UEFA για να δηλωθούν οι παίκτες που θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στους ευρωπαϊκούς ομίλους λήγει στις 2 του μήνα.