Η μεταγραφική περίοδος οδεύει προς το τέλος της, ο ΠΑΟΚ έκανε αρκετές αλλαγές στο ρόστερ του, η σεζόν δεν έχει ξεκινήσει και με τον καλύτερο τρόπο και στη Θεσσαλονίκη ετοιμάζονται για τις τελευταίες κινήσεις τους, με έναν εκ των υποψήφιων στόχων να αγωνίζεται στη Super League 1 και να κοστολογείται στο ένα εκατ. ευρώ από την ομάδα του.

Η νίκη επί του Παναιτωλικού στην πρεμιέρα δεν ενθουσίασε τους οπαδούς των ασπρόμαυρων, οι οποίοι ούτως ή άλλως είχαν παγώσει μετά τον πρόωρο ευρωπαϊκό αποκλεισμό από τη Λέφσκι Σόφιας. Το κλίμα, επομένως, δεν είναι και το καλύτερο δυνατό στη Θεσσαλονίκη, όπου περιμένουν κάτι ακόμη πάντως. Περιμένουν τις τελευταίες κινήσεις του ΠΑΟΚ στη μεταγραφική περίοδο, με την προτεραιότητα να έχει δοθεί στην απόκτηση ενός παίκτη που θα μπορεί να παίξει σαν 10άρι και γενικά θα δίνει λύσεις δημιουργικά.

Το ποιος θα είναι αυτός ο παίκτης, τελικά, θα φανεί οριστικά σε λίγες μέρες. Δεν απέμειναν πολλά 24ωρα, άλλωστε, μέχρι το τέλος του Αυγούστου. Ένα όνομα υποψηφίου, όμως, είναι γνωστό και πρόκειται για τον Πάολο Φερνάντες, τον Ισπανό εξτρέμ και επιθετικό μέσο του Βόλου. Παίκτη που αναφέρει σε σημερινό της ρεπορτάζ και η εφημερίδα FORZA, η οποία αναφέρεται και στο οικονομικό σκέλος της υπόθεσης. Σύμφωνα, λοιπόν, με όσα λένε στον Βόλο, ο Αχιλλέας Μπέος ζητάει ένα εκατ. ευρώ για να παραχωρήσει τον Φερνάντες.

Ποσό το οποίο, προφανώς, θα επιδιώξουν να ρίξουν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ, ο οποίος αναμένεται αρχές εβδομάδας να κάνει επίσημη κρούση, ειδικά από τη στιγμή που ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει θετική άποψη για τον παίκτη, θεωρώντας ότι μπορεί να δώσει αυτά που θέλει στη θέση του επιθετικού μέσου.

Ο Ντάγκλας Αουγκούστο με τη φανέλα του ΠΑΟΚ

Τα ποσά με Ντάγκλας Αουγκούστο

Από εκεί και πέρα, μία από τις εκκρεμότητες για τους ανθρώπους του δικεφάλου του βορρά είναι αυτό της ανανέωσης του συμβολαίου του Ντάγκλας Αουγκούστο. Στην Τούμπα αποφάσισαν να προτείνουν στον Βραζιλιάνο την επέκταση της συνεργασίας τους, αφού δεσμεύεται μόνο για ένα χρόνο ακόμη. Με βάση όσα έχουν γίνει γνωστά ως τώρα, ο Ντάγκλας Αουγκούστο ζητάει ετήσιες αποδοχές που θα είναι λίγο πάνω από το ένα εκατ. ευρώ.

Ο ΠΑΟΚ, από την άλλη πλευρά, προσφέρει ένα ποσό που πλησιάζει στο ένα εκατ. ευρώ. Γενικά, η διαφορά φαίνεται ότι δεν είναι μεγάλη και στη Θεσσαλονίκη πιστεύουν ότι δεν θα υπάρξει πρόβλημα και ο Βραζιλιάνος μέσος θα απαντήσει θετικά, υπογράφοντας το νέο συμβόλαιό.