Η μεταγραφική περίοδος παραμένει ανοιχτή, ο Ολυμπιακός θέλει να αποκτήσει παίκτη για την επίθεση και γαλλικό δημοσίευμα τον θέλει να εξετάζει την περίπτωση του Ιγκνάτιους Γκαναγκό της Λανς, αν και το φαβορί παραμένει ο Ουί-Τζο Χουάνγκ, την απάντηση του οποίου περιμένουν άμεσα και αισιοδοξούν ότι θα είναι θετική.

Οι ερυθρόλευκοι έχουν κάνει συζητήσεις με τον 29χρονο Κορεάτη φορ, έχουν καταθέσει την πρότασή τους και πιστεύουν ότι αυτή θα είναι αρκετή για να πει το «ναι» και να υπογράψει, ώστε να κλείσει το θέμα του επιθετικού που αναζητείται.

Επειδή, όμως, τίποτα δεν είναι δεδομένο σε μια μεταγραφική περίοδο αν δεν μπουν υπογραφές, στον Ολυμπιακό έχουν φροντίσει ώστε να εξετάσουν τις περιπτώσεις και άλλων επιθετικών. Αυτό, τουλάχιστον, υποστηρίζει η γαλλική ιστοσελίδα «lavoixdunord», όπου αναφέρεται ότι οι Πειραιώτες ζήτησαν από τη Λανς τον Γκαναγκό με δανεισμό και οψιόν αγοράς,

Ο 23χρονος Καμερουνέζος σέντερ φορ, τον οποίο η Λανς είχε αποκτήσει δίνοντας έξι εκατ. ευρώ στη Νις το 2020, έχει 13 γκολ σε 56 συμμετοχές την τελευταία διετία και σύμφωνα με τους Γάλλους ενδιαφέρει έντονα και τη Σπαρτάκ Μόσχας, η οποία θεωρείται το φαβορί για την απόκτησή του.