Μια ήττα με 2-0 από τη Γοδόι Κρουζ ήταν αρκετή για τους οπαδούς της Αλδοσίβι, ομάδας της πρώτης κατηγορίας του ποδοσφαίρου της Αργεντινής, να εξαγριωθούν και να βάλουν φωτιά στ’ αυτοκίνητα παικτών.

Πιο συγκεκριμένα, έβαλαν φωτιά σε πέντε αυτοκίνητα που ήταν παρκαρισμένα στις εγκαταστάσεις της ομάδας και είτε άνηκαν σε ποδοσφαιριστές , είτε σε υπαλλήλους του συλλόγου. Με αυτόν τον τρόπο όπως αναφέρουν και στα forum των οπαδών της θέλησαν να στείλουν το δικό τους μήνυμα προκειμένου η ομάδα να πετύχει τον στόχο της που δεν είναι άλλος από την παραμονή.

Τις έρευνες για να βρεθούν οι δράστες της επίθεσης διενεργούν στελέχη τη υπηρεσίας καταπολέμησης της βίας στον αθλητισμό στην Αργεντινή (APREVIDE). Μάλιστα, ο επικεφαλής, Νταβίδ Απαρίσιο χαρακτήρισε «χτύπημα της μαφίας» τον εμπρησμό των αυτοκινήτων. «Ξεπέρασαν κάθε όριο. Αυτό πάει πολύ και προσπαθούμε να ξεκαθαρίσουμε τα γεγονότα γιατί αυτό ήταν ένα μαφιόζικο χτύπημα», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Στο μεταξύ, η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Αργεντινής και η λίγκα ανακοίνωσαν πως πριν από την έναρξη κάθε αγώνα της αυτή την αγωνιστική οι ποδοσφαιριστές θα πρέπει να γονατίζουν για ένα λεπτό προκειμένου να δείξουν την υποστήριξή τους στους συναδέλφους τους της Αλδοσίβι. Ήδη από τα ματς που διεξήχθησαν τα ξημερώματα του Σαββάτου, οι ποδοσφαιριστές έβαλαν το ένα γόνατο στον αγωνιστικό χώρο για να συμπαρασταθούν στους παίκτες της Αλδοσίβι.