Ο Κριστιάνο Ρονάλντο συνεχίζει να απασχολεί με το μέλλον του, μετά την απόφαση του να αποχωρήσει από την Μάντσεστερ Γιουναίτεντ. Το τελευταίο διάστημα έχει ξεκινήσει ένα νέο σίριαλ στο οποίο εμπλέκεται η μεγάλη του αντίπαλος όσο ήταν στην Ρεάλ, η Ατλέτικο Μαδρίτης.

Μάλιστα ο Πορτογάλος για να καταφέρει να πραγματοποιήσει την μετακίνηση του στους «ροχιμπλάνκος», είναι διατεθειμένος να «ρίξει» το κασέ του κατά 30%.

Τα σενάρια λοιπόν συνεχίζονται και το τελευταίο μέχρι στιγμής επεισόδιο της υπόθεσης δείχνει έξοδο Γκριεζμάν από την Ατλέτικο για χάρη του Ρονάλντο. Πιο συγκεκριμένα, οι «Times» του Λονδίνου, αναφέρουν πως ο Γάλλος επιθετικός μπαίνει σε καθεστώς πώλησης, έτσι ώστε να βρεθεί χώρος στο ρόστερ αλλά και στα… συμβόλαια για τον κάτοχο των πέντε Champions league.

Υπενθυμίζεται, πως ο Γκριεζμάν βρίσκεται στην Ατλέτικο ως δανεικός από την Μπαρτσελόνα με ένα συμβόλαιο που περιλαμβάνει ρήτρα υποχρεωτικής αγοράς, ύψους 40.000.000 ευρώ.

Η πολυδιαφημισμένη πλέον υπόθεση φαίνεται πως έχει μπει σε ένα στάδιο «άγριων» διαπραγματεύσεων και κινήσεων με τον ποδοσφαιρικό πλανήτη να την παρακολουθεί με αγωνία.