Ένα από τα ανοιχτά μεταγραφικά μέτωπα του Παναθηναϊκού, ο οποίος τοποθετήθηκε επισήμως για αυτά τα θέματα, είναι αυτό του σέντερ φορ, με τους Σέρβους να υποστηρίζουν ότι έγινε πρόταση στον Ερυθρό Αστέρα για τον Μίλαν Πάβκοβ και ανάμεσα στις δύο ομάδες υπάρχει απόσταση, η οποία όμως μπορεί να καλυφθεί.

Οι πράσινοι έχουν κάνει σαφές από πολύ νωρίς ότι θα προχωρήσουν στην απόκτηση ενός επιθετικού, χωρίς όμως να έχει γίνει γνωστό το ποιος θα είναι αυτός. Βασικά, αυτό μάλλον δεν το ξέρουν ακόμη ούτε οι αρμόδιοι, οι οποίοι συνεχίζουν τις επαφές με υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους.

Ένας εξ αυτών λοιπόν, σύμφωνα με τα σερβικά ΜΜΕ, είναι ο Πάβκοβ, ο 28χρονος επιθετικός του Ερυθρού Αστέρα, ο οποίος την περσινή σεζόν είχε 14 γκολ και 8 ασίστ σε 42 συμμετοχές, ενώ άρχισε το φετινό πρωτάθλημα με 3 γκολ σε δύο αγώνες.

Σύμφωνα με τους Σέρβους πάντα, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς επιθυμεί διακαώς την απόκτησή του και ο Παναθηναϊκός φέρεται να έκανε πρόταση 600.000 ευρώ, με τον Ερυθρό Αστέρα όμως να απαντάει ότι κοστολογεί τον παίκτη στο… 1,5 εκατ. ευρώ. Η διαφορά, με λίγα λόγια, είναι πολύ μεγάλη, αλλά στη Σερβία πιστεύουν ότι η ομάδα του Βελιγραδίου θα ρίξει κατά πολύ τις απαιτήσεις της, αφού έχει λύσεις για την επιθετική γραμμή.

Εκτός κι αν κάνει… ντου με επίσημη πρόταση η ιταλική Τζένοα, η οποία επίσης ενδιαφέρεται για τον Πάβκοβ, χωρίς όμως να έχει κάνει κάποια επίσημη κίνηση προς το παρόν.