Λίγες μέρες μετά την παρασημοφόρησή της από τον πρόεδρο της ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν, από τον οποίο έλαβε το προεδρικό μετάλλιο της Ελευθερίας η Σιμόν Μπάιλς η 4 φορές χρυσή Ολυμπιονίκης της ενόργανης γυμναστικής και κάτοχος επίσης 19 χρυσών παγκόσμιων μεταλλίων έζησε ένα επικό περιστατικό σε πτήση.

Η 25χρονη αθλήτρια είναι μικροκαμωμένη όπως είναι συνήθως όλες οι αθλήτριες της ενόργανης.

Φαίνεται, λοιπόν, σύμφωνα με το People ότι μία αεροσυνοδός όχι μόνο δεν τη αναγνώρισε, αλλά την πέρασε και για παιδί!

Έτσι, στο πλαίσιο της αεροπορικής φιλοξενίας της έδωσε, όπως συνηθίζεται στα παιδιά ένα μπλοκ ζωγραφικής για να απασχοληθεί κατά τη διάρκεια της πτήσης.

Η μικροκαμωμένη γυμνάστρια πόσταρε στο Instagram μια όχι και τόσο ενθουσιασμένη σέλφι της γράφοντας: «όχι στην αεροσυνοδό που προσπαθούσε να μου δώσει μπλοκ ζωγραφικής κατά την επιβίβαση… Της είπα “όχι, είμαι εντάξει, είμαι 25”».

Η Σιμόν Μπάιλς τιμήθηκε από τον Αμερικανό πρόεδρο όχι μόνο για τις ασύλληπτες αθλητικές της επιδόσεις, αλλά και για τις προσπάθειες ευαισθητοποίησης του κόσμου «για ζητήματα ψυχικής υγείας και ασφάλειας των αθλητών, την προστασία παιδιών στο σύστημα αναδοχής και των θυμάτων σεξουαλικής βίας» σύμφωνα με τα όσα αναφέρθηκαν από τον Λευκό Οίκο.