Για περίπου μία ώρα ο Κώστας Αντωνίου ανέλυσε το πλάνο της ομάδας με στόχο την άμεση βελτίωση, απάντησε στις απορίες των μετόχων και εμφανίστηκε σίγουρος για το μέλλον των νταμπλούχων.

Από τη στιγμή που σε καμία στιγμή του σημερινού Δ.Σ δεν ανέβηκαν οι τόνοι ήταν λογικό η συζήτηση να κυμανθεί σε καθαρά ποδοσφαιρικά πλαίσια. Εξάλλου αυτός ήταν και ο λόγος της παρουσίας του διευθυντή ποδοσφαίρου, Κώστα Αντωνίου. Ο football manager του «τριφυλλιού» παρουσίασε για περίπου μία ώρα το πλάνο που υπάρχει στην ομάδα, ενώ αναφέρθηκε και στη μέχρι τώρα όχι και τόσο καλή παρουσία των «πρασίνων» μέσα στους αγωνιστικούς χώρους.

«Διαθέτουμε ένα πολύ καλό ρόστερ. Έγιναν κάποιες σημαντικές προσθήκες το καλοκαίρι και η ομάδα είναι πρώτη στο πρωτάθλημα. Βλέπουμε βέβαια ότι η εικόνα δεν ανταποκρίνεται στην ποιότητα του έμψυχου υλικού, αλλά με την έλευση του νέου τεχνικού που είναι έμπειρος και σπουδαία προσωπικότητα είμαι σίγουρος πως θα βελτιωθούμε.

Στην Ευρώπη είχαμε μια κάκιστη πορεία και πρέπει να διορθώσουμε τα λάθη μας. Έχουμε μπροστά μας τη μεταγραφική περίοδο και έπειτα από τις εισηγήσεις του προπονητή θα κάνουμε αυτό που πρέπει για να ενισχυθούμε και άλλο», ήταν κάποια από τα λόγια του Αντωνίου.

Πηγή: gazzetta.gr