Η Μαρία Σάκκαρη ήθελε για πρώτη φορά στην καριέρα της να προκριθεί στον 4ο γύρο του Wimbledon αλλά δεν τα κατάφερε, αφού στον αγώνα με την Τατιάνα Μαρία γνώρισε την ήττα με 2-0, έχοντας «αυτοκτονήσει» στο δεύτερο σετ αφού βρέθηκε να προηγείται με 5-2 αλλά τελικά το έχασε με 5-7 και δεν απέφυγε τον αποκλεισμό.

Η Ελληνίδα τενίστρια θεωρητικά ήταν το φαβορί κόντρα στη Γερμανίδα αλλά αυτό, δυστυχώς, δεν αποδείχθηκε και στην πράξη… Σάκκαρη και Τατιάνα Μαρία κρατούσαν το σερβίς τους μέχρι και το 4-3 υπέρ της Γερμανίδας, η οποία σε εκείνο το σημείο έκανε break για το 5-3 και αμέσως μετά σέρβιρε και με 6-3 έκανε δικό της το πρώτο σετ, βάζοντας δύσκολα στη Μαρία.

Δύσκολα στα οποία η Σάκκαρη έδειχνε έτοιμη να ανταποκριθεί, αφού στο 2ο σετ μπήκε πολύ καλά. Έκανε από νωρίς break, προηγήθηκε με 2-0 στα games και έφτασε στο 5-2, θέλοντας ακόμη ένα game για να ισοφαρίσει και να στείλει τον αγώνα σε τρίτο σετ.

Κι όμως, αυτό το game η Ελληνίδα τενίστρια δεν το πήρε. Αντιθέτως, είδε την Τατιάνα Μαρία, χάρη και στα δικά της λάθη, να παίρνει το ένα game μετά το άλλο και τελικά το 5-2 έγινε… 5-7 και η Γερμανίδα πήρε την πρόκριση για τον επόμενο γύρο, αφήνοντας τη Σάκκαρη να προσπαθεί να καταλάβει πώς έχασε…

Τα σετ: 3-6, 5-7