Όλος ο πλανήτης ξέρει ότι τα λεφτά δεν αποτελούν πρόβλημα για τον Λιονέλ Μέσι, αλλά και πάλι ακούγεται κάπως το γεγονός ότι μαζί με τον Σεσκ Φάμπρεγας δίνουν… 300.000 ευρώ την εβδομάδα για να κάνουν διακοπές με τις οικογένειές τους σε έπαυλη της Ίμπιζα, νοικιάζοντας και γιοτ για 9.000 δολάρια καθημερινά.

Μπορεί η φετινή, πρώτη σεζόν του Αργεντίνου στην Παρί Σεν Ζερμέν να ήταν πολύ κακή, αλλά αυτό δεν τον επηρεάζει ψυχολογικά και σίγουρα δεν του χαλάει τις διακοπές. Δεν γίνεται να τις χαλάσει τίποτα βασικά, από τη στιγμή που του κοστίζουν 300.000 ευρώ εβδομαδιαίως, αφού με τόσα νοικιάζει μια έπαυλη μαζί με τον Φάμπρεγας, πρώην συμπαίκτη του στη Μπαρτσελόνα, χωρίς να υπολογίζουμε τις 9.000 δολάρια καθημερινά για ένα γιοτ.

Ο Λιονέλ Μέσι με τη σύζυγό του

Οι δύο πρώην συμπαίκτες στη Μπαρτσελόνα, επομένως, απολαμβάνουν τις μέρες τους στην Ίμπιζα, με την έπαυλη που νοίκιασαν να έχει έξι υπνοδωμάτια, πισίνα 25 μέτρων, γυμναστήριο, χώρους πρασίνου, ειδικά διαμορφωμένους χώρους για τα παιδιά των δύο οικογενειών και… δεκάδες, κυριολεκτικά δεκάδες, άτομα ως προσωπικό.

Η σύζυγος του Λιονέλ Μέσι