Η κλήρωση για τον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League δεν ήταν και η καλύτερη για τον Ολυμπιακό, αφού έπεσε με την πιο δυνατή ομάδα από τις υποψήφιες αντιπάλους, τη Μακάμπι Χάιφα, με τον Πέδρο Μαρτίνς να κάνει τις πρώτες δηλώσεις για τις δύο αναμετρήσεις με τους Ισραηλινούς.

Το πρώτο παιχνίδι, το οποίο θα είναι εκτός έδρας για τους Πειραιώτες, θα διεξαχθεί στις 19 ή 20 Ιουλίου και η ρεβάνς στο Καραϊσκάκη στις 26 ή 27 Ιουλίου, με το στόχο φυσικά να είναι η πρόκριση στον επόμενο γύρο, ώστε να πλησιάσουν οι ερυθρόλευκοι τους ομίλους της διοργάνωσης.

Μια πρόκριση που δεν θα είναι εύκολη, πάντως, όπως είπε και ο Μαρτίνς με δηλώσεις του στο κανάλι του Ολυμπιακού.

«Είναι μια πολύ καλή ομάδα, πρόκειται για έναν δυνατό αντίπαλο. Έχουμε δει τη δουλειά που κάνει στο Ισραήλ τα τελευταία δύο χρόνια, είναι πραγματικά μια πρόκληση για εμάς, όμως κι εμείς έχουμε όλες τις προϋποθέσεις, γιατί όλοι γνωρίζουμε ότι ο στόχος μας είναι φυσικά να προκριθούμε», είπε αρχικά ο Πορτογάλος προπονητής και συμπλήρωσε.

«Θα κάνουμε τα πάντα για να πετύχουμε αυτόν τον στόχο, όμως είναι ένας πολύ δυνατός αντίπαλος, με πολλούς διεθνείς Ισραηλινούς παίκτες και θα πρέπει να έχουμε όλες τις προϋποθέσεις για να περάσουμε».